In Memoriam Will Kluppell


19 april 2013

Zijn gezondheid was niet helemaal oké, maar Het overlijden van Will op 12 april was toch volkomen onverwacht. Will was sinds december 2004 met hart en ziel als bariton lid van ons koor. Een zeer vriendelijk en bescheiden man, maar met een groot sociaal gevoel. Hij kon intens genieten van de koorzang , of dat nu in een concert was of “gewoon” tijdens de repetitie. Vanwege zijn gezondheid moesten we hem de laatste tijd regelmatig missen maar we waren overtuigd van zijn terugkeer. Het heeft echter niet meer zo mogen zijn. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.