Nieuwjaarsreceptie 3 januari 2017 1

Met een kop koffie en een heerlijk soesje, verzorgd door Myriam (Tijdink & Tijdink), heette de voorzitter, Inno van Riemsdijk, ieder van harte welkom.

Na een terugblik op het afgelopen jaar en de verwachtingen voor het komende jaar was het tijd om verschillende mensen te huldigen. Jeanne Smits, het kwam voor haar als een verrassing, is 40 jaar lid en kreeg daarom een mooie bos bloemen.

Peter van Kessel, Alida Kraak en Leo Houdijk zijn twaalf en een half jaar lid van het Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch en kregen naast een lovende toespraak een zilveren speld, een oorkonde en een bos bloemen overhandigd.

Vijf en twintig jaar lidmaatschap valt ten deel aan Mayke van den Hoven, Elly van Riemsdijk en Inno van Riemsdijk. Na de huldiging van Mayke stond Inno de microfoon af aan de secretaris, Frans Tuijtjens, zodat Frans Elly en Inno eens in het zonnetje kon zetten. Mayke, Elly en Inno kregen de gouden speld en uiteraard de bij behorende oorkonde en bloemen.

In de pauze konden de jubilarissen worden gefeliciteerd en de hobbytafels bewonderd.

Zo waren er de postzegelverzameling van Leo van den Dungen, de speksteenkunstwerken van Wies van Hassel, de vilt- en breiwerktafel van Hanneke Dankers, Isabelle Michels en Ellen Verhof en de prachtige keramische creaties van Annemie van Osch.

Ook kwamen er fantastische, met zorg en smaak door Myriam bereide hapjes op tafel.

Toen begon het ontspannen gedeelte van de avond. Ongekende talenten kwamen in beeld.

Leo Houdijk vulde een groot deel van de muzikale avond met zijn gitaar en zong een duet met Anne-Riet Vera en met Inno van Riemsdijk; Wil Krijbolder vertelde een anekdote in een moeilijk dialect, Leo van den Dungen een anekdote met grappige wending over twee oudjes. Mary Verhagen bleek prachtig piano te kunnen spelen en Riekie van der Wielen droeg komisch en waardig een gedicht voor over allerlei denkbare  ongemakken. Maar als de grote klapper bleken Monique Thorn en Helma van Beurden, alias Meat Loaf, “Paradise By The Dashboard Life” te kunnen imiteren. Hun performance was niet van de echte wereldberoemde act te onderscheiden. Het was een daverend succes!

Met een goed Nieuwjaarsgevoel en een gelukskoekje ging ieder huiswaarts. Het was een fantastische avond.

Tekst: Lenie Hol-Buur.
Foto’s: Rob Schröder

Laat commentaar achter

Een gedachte over “Nieuwjaarsreceptie 3 januari 2017

• Hans Moerman Post auteur

Geachte Mijnheer Inno,

Nogmaals dank voor de uitnodiging die ik van u en het bestuur mocht ontvangen voor de nieuwjaars receptie.
    Dit is een zeer geslaagde en kostelijke avond geweest vol met allerlei zeer gewaardeerd amusement door verschillende mensen.

Alle complimenten hier voor aan iedereen die op welke manier hieraan heeft mee gewerkt aan de totstandkoming hiervan.
    Ik wens het koor een heel goed en vooral een zeer muzikaal jaar toe in 2017, met opnieuw veel mooie en goede concerten waar veel mensen opnieuw van mogen genieten.

Hartelijke groet,
    Hans Moerman.