[UITVERKOCHT] Kaarten voor het Veteranen- & Bevrijdingsconcert 3

In het Theater aan de Parade vindt dit jaar het jaarlijkse Veteranen- & Bevrijdingsconcert plaats.

Traditioneel wordt aan dit concert medewerking verleend door een koor of solisten uit Wales. Deze keer heeft Llio Evans uit Wales haar medewerking toegezegd. Llio is een gevierde en succesvolle zangeres die behalve in Wales ook in het Verenigd Koninkrijk al vele succesvolle optredens op haar naam heeft staan. Wij zijn heel blij om met haar te kunnen samenwerken. Llio zal naast het uitvoeren van een aantal solistische werken ook samen met het koor optreden.

Meer informatie over Llio kunt u vinden als u klikt op haar naam: Llio Evans.

Door de overweldigende belangstelling zijn alle kaarten reeds vergeven. Het is dus helaas niet meer mogelijk om nog kaarten te reserveren.

Laat commentaar achter

3 Gedachten over “[UITVERKOCHT] Kaarten voor het Veteranen- & Bevrijdingsconcert