Betrokkenheid door muziek en door kerstliederen?

Liggen de grote betrokkenheid en vrijgevigheid geworteld in de zang van serieuze muziek, ligt het aan het feit dat door de koorleden van het Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch druk gerepeteerd wordt voor de kerstconcerten, of is het de kerstgedachte? Of is het een combinatie hiervan?

Dinsdagavond 12 december is voor het Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch de laatste repetitieavond voor de kerstconcerten. Programma’s met de mooiste kerstmuziek uit ons land en de landen om ons heen. Ingetogen sfeervol en dan weer uitbundig. Het wordt Kerstmis!

Op initiatief van een van de koorleden werd de week ervoor aan de koorleden gevraagd mee te doen aan de inzameling ten behoeve van de Voedselbanken. Zodoende kunnen deze voor hun cliënten,  met de feestdagen in zicht, iets extra’s doen.
Het resultaat mag er zijn:  12 grote bananendozen vol met allerhande dagelijkse en luxe waren.

De leden, het bestuur en de artistieke leiding van het Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch hopen met deze blijk van betrokkenheid bij te dragen aan prettige kerstdagen en een goed en hoopvol jaareinde voor de cliënten en niet te vergeten, de vrijwilligers van de Voedselbank.

Laat commentaar achter