“Mini” ceremonie Welsh Memorial

Het is 16 januari, negen uur in de ochtend. Er staat een straffe wind. Toch trotseert een twintigtal koorleden deze kou om muzikale invulling te geven aan een intieme ceremonie bij het 53th Welsh Division Memorial. Een bataljon van het Welsh Regiment was in het kader van hun opleiding bezig met hun Battlefield Tour. Daar hoort een bezoek aan het Welsh Memorial ook bij. Door de legeraalmoezenier werd een korte inleiding en een gebed uitgesproken. Het monument werd gezegend en er werd een krans en bloemen gelegd.

Na de Last Post en de twee minuten stilte zongen de koorleden het Engels, Welsh en Nederlandse volkslied.
Een groot compliment kregen de koorleden voor het zingen van het Welsh Volkslied.

Foto’s:  Gerard Monté

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail