Nieuwjaarsbijeenkomst 7 januari 2020


Traditiegetrouw is de eerste repetitie avond in het Nieuwe Jaar een gezellige bijeenkomst van de koorleden met partners en genodigden. Er wordt door de voorzitter in een toespraakje teruggeblikt op het voorbije jaar en een kort overzicht gegeven wat ons in het nieuwe jaar aan muzikale activiteiten te wachten staat.

Ook aan de jubilarissen wordt aandacht besteed. Zij worden gefêteerd met een persoonlijk woordje door de voorzitter, ontvangen een Oorkonde en een mooi bloemenboeket.

 

 

De koorleden die afgelopen jaar “nieuw” zijn ingeschreven ontvingen het
Jubileumboek 50 jaar Geschiedenis van het PTT / Gemengd Koor ‘s-Hertogenbosch.

 

Ons koor zou geen koor zijn als er op deze avond niet zou worden gezongen. Een aantal koorleden heeft solo optredens verzorgd of samen met een ander koorlid een duet gezongen, daarbij op de piano begeleid door de voorzitter. Dirigent/pianist Henk van der Sanden kon deze avond helaas niet aanwezig zijn.

Door Cateringbedrijf Tijdink & Tijding werden overheerlijke hapjes verzorgd.

Kortom, een hele gezellige avond waarvan u middels de foto’s een indruk heeft kunnen krijgen.

Nieuwsgierig geworden naar ons actieve en gezellige koor? Elke dinsdagavond repeteren wij in het Soc. Cult. Centrum De Helftheuvel van 19:45 tot 22:00 uur. Kom eens kijken, zing mee en proef zelf de sfeer.

foto’s: Rob Schröder

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.