In memoriam Annie Bok

Niet eerder hebben wij afscheid moeten nemen van zo’n bijzonder koorlid. Zij was het oudste koorlid in leeftijd en het langste lid van ons koor: bijna 55 jaar.

Op 1 februari 1966 werd Annie als sopraan lid van het toenmalige PTT- Gemengd  Koor ’s-Hertogenbosch. In 2016 mocht ik haar nog vanwege haar 50 jarig jubileum een speciaal ontworpen broche opspelden en een oorkonde overhandigen.

In die 50 jaar heeft Annie een niet te tellen aantal concerten en koorreizen meegemaakt. Na de afsplitsing van het Jeroen Bosch koor bleef ze het PTT-koor, het latere Gemengd Koor ‘s-Hertogenbosch trouw.

Heel bescheiden maar met enorm veel enthousiasme zong ze al die jaren haar partij mee. Onder alle omstandigheden had ze aandacht voor haar medekoorleden. Ze beschikte ook over een flinke dosis humor en vriendelijkheid. Ze was een geliefd koorlid.

Annie overleed op 8 november 2020.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail