Jubilarissen 5


Het is jaarlijks gebruikelijk om tijdens de Nieuwjaarsreceptie de jubilarissen van ons koor te huldigen. Zij krijgen dan een oorkonde, een gouden of zilveren speld en een bloemetje uitgereikt. Dat is altijd weer een feestelijk gebeuren waarbij alle jubilarissen door de aanwezige koorleden worden gefeliciteerd.
Dank zij de onzichtbare spelbreker Covid-19, ook wel bekend onder de naam corona, is een dergelijke huldiging in januari onmogelijk. Daar moest wat op gevonden worden.
Met als voorbeeld de uitreiking van de postcodeloterijprijzen is onze voorzitter Inno van Riemsdijk op pad gegaan en is bij alle jubilarissen langs geweest. De jubilarissen werden tijdens het uitreiken van een kerstattentie verrast met een oorkonde en hun verdiende gouden of zilveren speld. Enkele koorleden kregen  een zogenaamde uitgestelde oorkonde en speld. Zij zijn in twee verschillende periodes koorlid geweest. In de ALV van 2018 is besloten om die periodes te “plakken” tot een aaneengesloten periode.

Ondanks het feit dat de uitreiking nu niet gezamenlijk kon worden uitgevoerd was het toch een memorabele en soms zelfs emotionele gebeurtenis.
De foto’s hieronder laten zien wie de gelukkigen waren.

Wij wensen alle jubilarissen nog een lange gezonde tijd bij ons koor en we hopen snel met z’n allen weer te kunnen zingen. Dat is immers ons belangrijkste doel.

Hennie vd Wielen 50 jaar koorlid in 2020

 

Foto’s gemaakt door Corrie van Gelder en Wout Laheij.
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 gedachten over “Jubilarissen

 • Ton Vermeer

  Wat een originele kerstverrassing!! Voor het huis staat een mooi met kant gedekt tafeltje en daarop uitgestald een gouden speld met oorkonde, bloemen en een tasje met delicatessen.
  Op die manier mijn jubileum vieren is wel wat anders dan in de zaal van de Helftheuvel. Maar zeker niet minder feestelijk.
  Dank jullie wel.
  De beste wensen voor allemaal en hopelijk tot snel in 2021.

 • Ingrid Klomberg

  Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal bij het koor . Laten we hopen dat we in het volgende jaar zo gauw
  mogelijk de repetities weer op kunnen pakken.
  Voor alle koorleden hele fijne feestdagen en een gezond 2021

 • Rob Schröder

  Een prachtige ludieke actie van het bestuur, om op deze manier alle koorleden een hart onder
  de riem te steken en de jubilerende koorleden de bijbehorende speld te overhandigen.

 • Piet Kerssens Bericht auteur

  Ik was aangenaam verrast door de leuke attenties. Vooral de oorkonde deed mijn hart een sprongetje maken.
  Nogmaals mijn hartelijke dank, ook namens Rita.

  Met vriendelijke groet en fijne feestdagen.
  Piet. (Kerssens)