Voorzitter Inno van Riemsdijk treedt af 40


Beste koorleden, oud-koorleden, vrienden en relaties van ons koor en iedereen die onze website bezoekt.

De coronacrisis heeft veel in ons leven op z’n kop gezet, zo ook een normale bestuursverkiezing en de overdracht van verantwoordelijkheden van aftredende naar aantredende bestuursleden.

Een bijzonder afscheid moeten wij helaas zonder hun aanwezigheid doen:
Na 17 jaar bestuurslidmaatschap, waarvan de laatste 13 jaar als voorzitter, heeft Inno van Riemsdijk besloten terug te treden als voorzitter en als bestuurslid.
Wij zullen zijn enorme inzet en creativiteit heel erg missen.

Om dit toch niet onopgemerkt voorbij te laten gaan spreekt Inno u in de bijgaande videoboodschap toe.          https://youtu.be/EuSgE4vDesg

Frans Tuijtjens, secretaris.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

40 gedachten over “Voorzitter Inno van Riemsdijk treedt af

 • Wil Aarts

  Beste Inno,
  bedankt voor alle moeite, inspanning en ideeën tijdens je voorzitterschap.
  Je hebt het fantastisch gedaan en het zal niet meevallen om dit te evenaren.

  Geniet van de vele vrije tijd samen met je vrouw Elly

 • Roos van der Sanden Bericht auteur

  Toi toi toi Inno, dank altijd voor je hartelijke samenwerking en bemiddeling en alle goede zorgen tijdens repetities en concerten!

 • Giel en Gerry Spoor Bericht auteur

  Beste Inno,
  Gerry en ik willen jou heel hartelijk danken voor al jouw inspanningen die je de afgelopen 13 jaar in de functie van voorzitter hebt gedaan.
  Waar heb jij toch al die tijd en energie vandaan gehaald? Dit moet heel zwaar zijn geweest, omdat het niet alleen structureel was maar ook dat er “tussendoor” gehandeld moest worden. Dit gold natuurlijk ook voor Elly, die de ontstane gaten dan moest opvullen…
  Jij bent een stuwende macht en kracht geweest om het koor op peil te brengen en te houden. Dit gold met name voor de kwaliteit/soort muziek en voor de uitvoering en presentatie van het koor bij de uitvoeringen. Met een innerlijke overtuigingskracht heb jij jouw mening bij de koorleden duidelijk weten te maken.
  Het koor gaat een nieuwe fase in en niet alléén vanwege corona …….
  Wij hopen dat je nog lang koorlid kunt blijven in een goede gezondheid.
  Met vriendelijke groet,
  Gerry en Giel.

 • Anne-Marie Verhagen-van den Boogaard

  Hoi beste Inno. Bedankt voor de vele jaren tomeloze, energieke, bezielende inzet voor “ons” koor. Je hebt er heeeel veel tijd in gestoken, omdat je het, en allemaal goed wilde hebben en de controle wilde houden en perfect alles wilde laten lopen. Dat is je in hoge mate zeker gelukt. Een bemiddelende en soms ietwat strenge toon, toonde aan, dat je een geschikte voorzitter was(bent). Kan nog wat doorgaan, maar bescheidenheid is ook nog zo’n karaktertrek van jou. Inno ontzettend bedankt en tot weerziens. Elly daarbij niet vergetend. Ook bedankt voor je steun aan Inno. Hierbij tevens veel succes en plezier wensen aan Han de Both en de overige bestuursleden. Warme groet. Anne-Marie.

 • Ria Kivits

  Beste Inno,

  Wat zal het moeilijk voor je geweest zijn om bijna in je eentje een afscheidsrede te moeten houden als voorzitter in ‘onze zaal’. Ik vind het erg indrukwekkend maar ook heel jammer dat het op deze manier moest.
  Ik heb veel bewondering voor je dat je ons koor jarenlang met een tomeloze gedrevenheid en met veel succes hebt mogen besturen, samen met het bestuur en met grote steun van je vrouw Elly. Geniet van je vrijheid samen met je familie in goede gezondheid.
  Ik wil je hartelijk danken voor de prettige samenwerking en hopelijk tot ziens bij de eerstvolgende repetitie.

  Ook wil ik bij deze Han de Both veel succes toewensen in haar nieuwe functie als voorzitter, evenals de nieuwe bestuursleden.

  Hartelijke groet, Ria Kivits

 • Bep Beekwilder

  Beste Inno,

  Wat een mooi filmpje en goed gesproken.
  Ik wil je bedanken voor je voor je tomeloze en enthousiaste inzet als voorzitter.
  En natuurlijk ook dank aan Elly .
  Ga nu samen genieten van je vrije tijd het is dik verdiend.
  Hopelijk tot ziens en blijf gezond.
  Het nieuwe bestuur wens ik veel wijsheid en sterkte toe.
  Groetjes Bep Beekwilder.

 • José Tromp

  Inno,
  Enorme bewondering voor jou geweldige inzet voor ons koor. Voor mijn gevoel ben je er dag en nacht mee bezig geweest.
  En nu genieten!

  Hartelijke groet,

  José Tromp

 • Bert Cattel

  Beste Inno,

  Je hebt je functie van praeses (‘voorzitter’ is me voor jou te gewoontjes) al die jaren met verve en met ere ingevuld. Betrokken, met een warm gevoel voor elk lid van de koorsociëteit (meer dan zang alleen, ook de ontmoeting en verbinding), inspirerend.
  Met ere dus. Daarom verdien je het predikaat ‘erevoorzitter’. Een passende taak voor het vernieuwde bestuur om die titel reglementair te creëren en het als voorstel aan de leden te presenteren.
  Hartelijke groet.

 • Jacqueline van Elderen-Verdonk

  Een mooi filmpje van Inno en Han.
  Mooi gesproken en fijn dat het zo bij de mensen binnenkomt ipv een brief/mail. Net wat persoonlijker.

  Inno (En Elly) héél erg bedankt voor al die jaren noeste arbeid en Han héél veel succes in deze functie.
  Hopelijk tot gauw.
  Ook namens Huub

 • Bernard en Riekie van der Wielen

  Beste Inno,Hartelijke dank voor je mooie toespraak.Om op deze manier afscheid te nemen is wel uniek maar het heeft wel iets.Een groot afscheid was je wel gegund geweest naar al die jaren van intense inzetbaarheid voor het koor daarvoor nogmaals hartelijke dank die ook voor je vrouw Elly is die met hart en ziel achter je stond.Het gaat je goed en wensen jou en Elly nog vele jaren muzikale gezondheid toe.Het nieuwe bestuur wensen wij alle wijsheid toe om op dezelfde prettige manier door te gaan.groeten Bernard en Riekie van der Wielen

 • Loes Feitsema

  Zeker een bijzonder afscheid,, het zal onvoorstelbaar moeilijk zijn om de passie van Inno te evenaren, maar natuurlijk wens ik Inno en Elly een gouden maar vooral gezonde toekomst samen. Hopelijk blijven zij wel gewoon lid van het koor. en kunnen de nieuwe bestuursleden nog af en toe op hun terugvallen.
  BEDANKT

  .

 • Joh Sleutjes

  Beste Inno,
  Wat zou ik nog kunnen zeggen na zo’n videoboodschap. Ik ken je al vanaf m’n jeugd later als muziek leraar van mijn kinderen en vanaf 2017 bij het G.M.Koor ‘s-Bosch.
  Thans neem je afscheid als voorzitter van dit koor, een moeilijk afscheid omdat jij tijdens deze periode van 15 jaar v.z. je hart en ziel had gelegd in deze functie die je op voortreffelijke wijze hebt vervuld, mijn dank hiervoor. Nu breekt de tijd aan, om het rustig aan te doen, wat niet mee zal vallen. je krijgt een andere invulling en ritme maar je blijft zingen dat is goed.
  Ik hoop dat je samen met Elly zult genieten van je vrije tijd. Tot ziens en blijf gezond.
  Groetjes van Joh Sleutjes

 • Antoinette Bastiaans

  Proficiat Inno, met een succesvol -nu afgesloten- voorzitterschap!
  Je hebt je lang en intensief ingezet voor je koor. Een ander mag de kar nu gaan trekken.
  Ik heb plezierige herinneringen aan mijn contacten met jou.
  Je denkt nu vast en zeker, dat je veel vrije tijd gaat krijgen….
  maar pas op!, die wordt zó weer opgeslokt door allerlei andere dingen.
  Veel geluk en plezier met wat er allemaal nog op je pad komt.
  Hartelijke groet, Antoinette Bastiaans

 • Koos van Kaathoven en Ria Uppelschoten

  Beste Inno, Graag willen wij jou bedanken voor de vele jaren dat je voorzitter was van ons koor. We hadden jou een afscheid als voorzitter gegund temidden van het koor. Het is helaas anders gelopen. Wij wensen jou samen met je vrouw een “rustige” tijd toe en hopen snel weer met z’n alle gezellig te kunnen zingen.
  Groeten Koos van Kaathoven en Ria Uppelschoten.

 • Hans Louvet

  Hallo Ino,
  Een speciaal woord van dank van mijn kant: jij was het die me uitnodigde – na afloop van de Opera op de Parade, voor een kennismaking met het koor en de koorzang. Vanaf het eerste moment was ik helemaal verkocht. Ik vond het veel leuker dan ik had gedacht. Met het Gemengd Koor zette ik voorzichtig mijn eerste schreden op het zangpad en jij wist me als “zangmaatje” ook te inspireren. Voor jullie helaas, kon ik na enige tijd toetreden tot Vocaal Ensemble Markant, waarmee een droom uitkwam: het zingen van de Matthäus Passion. Maar jij was het die me ontdekte en ik blijf je daarvoor dankbaar.
  Je was een geweldige voorzitter, met visie en lef (bijv. om de organisatie van de 27 oktober herdenking over te nemen) en daarmee zette je het koor echt op de kaart. Kortom: het koor zal je als voorzitter (hopelijk niet als zanger) missen! Bedankt en geniet nu van de vrije tijd met Elly en de kids!

 • Ton Vermeer Bericht auteur

  Dag Inno,

  Mettertijd zal er een officieel afscheid van je komen, maar voor nu wil ik je hartelijk danken voor hoe jij het voorzitterschap van zo’n grote vereniging jarenlang hebt ingevuld.
  Met geduld, wijsheid en blijmoedigheid.

  Dit verdient een compliment.
  Het ga je goed en hopelijk tot spoedig.

  Hartelijke groeten, ook voor Elly.
  Ton Vermeer

 • Myriam van Boxtel

  Lieve Inno,

  Bedankt voor alle jaren met hart en ziel voor ons koor.
  Heb het goed met Elly.
  Ik zie je snel weer.

  Liefs van Myriam

 • Anne en Hans Pepers.

  Ha Inno,
  Wat een prachtige woorden echt recht uit je hart.
  Heel jammer dat je geen voorzitter meer bent. Je hebt het al die jaren fantastisch gedaan. Wij hebben veel bewondering voor jou.. we zullen jouw inzet en je menselijkheid enorm missen. Inno bedankt voor alles wat je voor ons koor hebt gedaan en hopen dat we snel weer kunnen zingen. Wij wensen jou en Elly veel
  succes met je verdere leven en een fijne tijd toe .

 • René Kok

  Beste Inno,
  Mooi om je op deze manier weer even te ontmoeten. Je verdient (en krijgt) hopelijk nog een mooi en warm afscheid van “jouw” koor. Het komt je toe!
  Binnenkort zullen we elkaar wel weer in een andere setting tegenkomen.
  Groet,
  René Kok.

  • Lenie Hol

   Hallo Inno,
   Dankjewel voor je mooie toespraak, maar vooral voor alles wat je voor het koor hebt gedaan. Zo onnoemelijk veel, dat anderen dat niet beseffen. Dat weet alleen jij zelf. En daar mag je trots op zijn.
   Jammer dat je in deze lastige tijd alleen maar op deze eenzame plek afscheid moet nemen. Ik had het je graag beter gegund, maar het is niet anders. Het wordt in betere tijden vast nog eens overgedaan in het bijzijn van alle koorleden. Ik wens jou en Ellie een hele fijne tijd toe en het bestuur in de nieuwe samenstelling heel veel succes.
   Groeten aan allen en hopelijk tot snel ziens.

 • Henk en Mariëtte Bijnen

  Wat een mooie video stuurde je aan ons allemaal. Zo jammer dat het op deze manier moet, maar je stond er als onze voorzitter. Wij hebben mogen genieten van jou kordate voorzitterschap met veel humor en gezelligheid Inno. Wij wensen jou samen met je sterke achterban en lieve vrouw Elly, nog vele jaren van genieten met al die vrije uren,dagen! Bedankt Inno Han gefeliciteerd, zo ook nieuw bestuur veel succes en hopelijk tot snel samen met ons mooie koor zingen groetjes Henk en Mariëtte

 • Mies Broere-Hermans

  Hallo Frans
  Bedankt voor de mail die je stuurde bij het afscheid van Inno Het zal voor jullie als bestuur niet meevallen in deze toch al moeilijke tijd.
  Ik wil je vragen Inno de hartelijke groeten te doen.
  En sterkte te wensen bij deze moeilijke beslissing.
  Ik weet dat hij voor het koor veel betekend.
  Ik ben al weer een paar jaartjes weg, maar ik denk nog vaak aan de tijd dat ik met Frans op het koor was.
  Ik wens jullie alle goeds en gezondheid toe; Mies Broere-Hermans

 • Ingrid Klomberg

  Inno hartelijk dank voor je jarenlange “leiding” van het bestuur. Jammer dat de overdracht op deze manier moest maar t kon op dit moment niet anders. Ga lekker met Elly en (klein) kinderen genieten van je extra vrije tijd. (Nieuw) bestuur heel veel succes en wijsheid toegewenst. Graag tot gauw bij de repetities Hartelijke groeten voor iedereen

  • Ria Loonen

   Mooie toespraak Ino!
   Bedankt voor al het goeds wat je de laatste jaren voor ons koor gedaan hebt.
   En een warm welkom voor onze nieuwe voorzitter Han de Both. Veel succes in je nieuwe functie Han en hopelijk tot gauw!
   Vriendelijke groeten van Ria Loonen

 • Marijke van Meurs

  Beste Ino, ik ben al heel lang van het koor maar ik wil je bedanken voor alles wat je ook voor de oud koorleden hebt gedaan. Door de hoge noot kon ik het wel en wee van het koor blijven volgen en ik keek er altijd naar uit. Ik wil jou en Elly alle goeds toewensen. Hartelijke groeten .
  Marijke van Meurs.

 • Els en Kees Altorf Bericht auteur

  Beste Inno
  Hartelijk dank voor jou enorme inzet voor het koor.
  Het is jammer dat je op deze manier afscheid moet nemen, maar als wij weer gaan beginnen komt er een afscheid waarbij wij allemaal bij kunnen zijn.
  Ik denk ook aan Elly die zoveel ruimte aan jou heeft gegeven om dit koor te leiden. Ook zij hartelijk dank daarvoor.
  Ik schrijf dit mede namens Kees, ook hij heeft genoten van het koor onder jou leiding.
  Het ga jullie goed en hopelijk zien wij elkaar weer op het koor.

  Hartelijke groet,
  Els en Kees.

 • Ellen Verhof Bericht auteur

  Inno, wat een mooie toespraak.
  Dank voor al je jaren met zoveel inzet voor het koor en ik wens Han hartelijk welkom als voorzitter.
  Hartelijke groeten,
  Ellen Verhof.

 • Leo Houdijk Bericht auteur

  Hoi Inno,
  Heel jammer dat de overdracht van je voorzitterschap van ons koor op deze manier moest, maar hulde dat je het met je indrukwekkende videoboodschap toch op een waardige manier hebt gedaan !!
  Ik weet uit ervaring wat voorzitter zijn betekent en heb jouw menselijke manier van leiding geven aan ons koor al die jaren met grote bewondering en vooral ook waardering gadegeslagen en ondergaan.
  Het zal voor onze koorleden maar zeker ook voor jouzelf (en je vrouw natuurlijk) wennen zijn dat je geen Voorzitter meer bent van het Gemengd Koor………
  Bedankt voor je jarenlange enorme inzet en graag snel tot ziens !!
  Groeten,
  Leo Houdijk

 • Annemieke Tuijtjens Bericht auteur

  Hallo Inno,
  Wat een mooie video heb je naar ons gestuurd. Bedankt voor de jaren van voorzitter zijn.
  Ik wens jou en Elly, als alles weer mag, een fijne tijd en dat jullie goed kunnen genieten van de vrije tijd.
  Groetjes en hopelijk tot gauw.
  Annemieke.

 • Frans Tuijtjens Bericht auteur

  Hoi Inno,
  Een mooi filmpje. Ik vind dat je zo een waardige afstand van het voorzitterschap hebt gedaan naar de leden.
  Groetjes, Frans

 • Henk Wijen Bericht auteur

  Hallo Inno,
  Langs deze toch wat onsympathieke weg wil ik je bedanken voor je geweldige inzet voor ons koor.
  Ik hoop dat we snel elkaar de hand kunnen schudden en van het zingen kunnen gaan genieten.
  Nogmaals veel dank.
  Groet Henk

 • Nicolette Meeuwsen Bericht auteur

  Dag Inno, wat heb je dat op een mooie en zakelijke manier gedaan, afscheid nemen als voorzitter. Bravo!
  Een bijzondere film, mooi voor de koorleden om er toch een beetje bij te zijn. Goed gesproken en ik zou zeggen: geniet van je vrijheid!
  Het ga je goed en we houden contact.
  Nicolette Meeuwsen

 • Huub van Osch Bericht auteur

  Hallo bestuur Gemengdkoor en Inno,
  Op de eerste plaats wil ik langs deze weg Inno bedanken voor die 13 jaar die hij met veel verve ons koor als voorzitter heeft geleid en hem bedanken voor alles wat hij voor ons koor heeft gedaan.
  Ik wens hem samen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen nog heel veel mooie en gezonde jaren toe.
  Ook wil ik de nieuwe voorzitter alle succes wensen voor de komende tijd.
  Alle verdere bestuursleden wens ik ook alle succes en wijsheid toe.
  Alle goeds en blijf gezond!
  Huub van Osch

  • Ellen Verhof

   Inno, wat een mooie toespraak.
   Dank voor al je jaren met zoveel inzet voor het koor en ik wens Han hartelijk welkom als voorzitter.
   Hartelijke groeten,
   Ellen Verhof.

 • Ria de Groot Bericht auteur

  Beste Inno,

  Wat een prachtige toespraak.
  Ik wil je heel hartelijk bedanken voor alle jaren dat jij voorzitter was.
  Het valt niet altijd mee met zoveel leden, zoveel meningen.
  Je hebt het geweldig gedaan, wat je ook zegt met steun van Elly.
  Ik hoop dat we toch in stijl afscheid van je kunnen nemen.
  Dat heb je verdiend, ik hoop dat het niet lang meer zal duren voordat we kunnen zingen.
  Ik mis het verschrikkelijk.

 • Piet Kerssens Bericht auteur

  Hoi Inno.
  Ik heb zojuist je afscheidsspeech als voorzitter van ons koor gehoord. Ik wil je complimenteren met de juiste woorden die je gezegd hebt.
  Hoop dat ik je nog vele jaren als ‘gewoon’ koorlid mag meemaken.

  Met vriendelijke groet.
  Piet Kerssens

 • Jan de Wit Bericht auteur

  Inno, roerend. Mooie overdracht, warm naar je koorleden en die brok in de keel maakte het afscheid – hoe vreemd op die plek ook – uitermate betrokken. Nogmaals dank, ik heb van jou en je functieinvulling genoten.
  Groet, Jan.

  • Helma van Beurden

   Beste Inno
   Ook ik wil je hartelijk bedanken voor de mooie en de fijne tijd in het koor.
   En wens jou en Elly nog heel veel mooie en gezonden jaren toe.
   Veel succes en blijf gezond.en geniet ervan.
   Het gaat jullie goed.
   Helma van Beurden.H