De repetities beginnen weer !!!

Dank zij de versoepelingen die recent zijn ingevoerd heeft het bestuur besloten om weer te gaan starten met de koorrepetities.
Met uitzondering van enkele weken in  september en oktober vorig jaar hebben we sinds maart 3 maart 2020 niet meer gerepeteerd.
Uitgebreid overleg met Peter van de Coolwijk van het Soc. Cult. Centrum De Helftheuvel heeft geresulteerd in enkele aanpassingen van de repetitieopstelling en het repetitieverloop. Daardoor is het met nog enkele voorzorgsmaatregelen mogelijk om met het gehele koor weer te gaan repeteren.

De eerstkomende repetitie is op dinsdagavond 13 juli aanvang 19:45 uur. De zaal is zoals gebruikelijk open om 19:30 uur.
Voorlopig gaat het tot de zomervakantie om twee repetities: 13 juli en 20 juli. Na de zomervakantie starten we weer op 7 september.

Al twee seizoenen konden we geen concerten organiseren dus onze hoop is dat het nu wél gaat lukken. Kijk voor de geplande data in onze agenda.

Wij zien er naar uit elkaar weer te kunnen ontmoeten en te gaan doen wat we graag willen doen:  SAMEN ZINGEN…….

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail