REPETITIE


Véél te lang mochten we niet repeteren maar eindelijk kan het weer.
Vanaf 1 februari gaan we opnieuw starten met onze repetities in de hoop dat niet over enige tijd opnieuw een lockdown wordt ingevoerd.

Onze koorleden snakken ernaar  weer te kunnen zingen. Er zijn nog wel wat beperkingen zoals het houden van voldoende afstand, het gebruik van een mondkapje dat uiteraard af mag als je zit. Ook een Qr code is verplicht.  Voor de meeste van onze koorleden geen belemmeringen om aan de repetities deel te nemen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u na lange tijd thuis te hebben gezeten ook wel zin heeft iets te ondernemen, met andere mensen in contact te komen, te zingen (van blijdschap). Welnu, bij ons krijgt u die gelegenheid. Wij repeteren van 19:45 tot 21:45 max. om 22:00 uur moeten we conform de regels de zaal verlaten.
Denk nu niet, zingen is niets voor mij want dat kan ik toch niet. Spelenderwijs (lees: zingenderwijs) leert u bij ons zingen en u zult na verloop van tijd versteld staan van uzelf.

Kom dinsdag naar de grote zaal van het S.C.C. de Helftheuvel en proef de sfeer, maak een repetitie mee en oordeel daarna zelf. U bent van harte welkom

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.