Agenda

Aanstaande activiteiten | Archief: 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
  • di
    jul
    di
    aug

KOORVAKANTIE

Het koor gaat genieten van een welverdiende vakantie. Alle batterijen worden weer opgeladen zodat we ná de vakantie  enthousiast kunnen gaan repeteren voor alle uitvoeringen in de tweede helft van dit jaar.

Bestuur, leden en artistieke leiding wenst eenieder een fijne zomervakantie.

• di
    aug

EERSTE REPETITIE na de zomervakantie

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel

De eerste repetitie. Eerst even vakantie ervaringen uitwisselen en vervolgens hard aan het werk met ons programma voor de Bevrijdingsactiviteiten en de Kerstconcerten.

Denkt u nu; dat lijkt mij ook wel iets om mee te gaan zingen, schroom niet en kom kennis maken met ons, onze dirigent en pianist en doe gezellig mee. U zult ervaren hoe ontspannen het is om met anderen samen te zingen en te werken aan het uitvoeren van prachtige koorwerken. U bent van harte welkom. Er is maar één restrictie: bent u ouder dan 70 jaar dan kunnen wij u alleen toelaten als u een duidelijk aantoonbare lange ervaring heeft met zingen in een koor.

Dus kom op mensen, dit is het juiste moment om in te stappen bij ons koor.....

• vr

Veteranen- & Bevrijdingsconcert

Theater aan de Parade

Samen met het Brecon Male Choir uit Wales herdenken we dat 's-Hertogenbosch 75 jaar is bevrijd.

Details volgen zo spoedig mogelijk ná de zomervakantie.

• za

Herdenkingsplechtigheden

Zowel in de St. Jan als bij het Welsch Division Memorial nabij de Aartshertogenlaan zullen herdenkingsplechtigheden plaatsvinden.

Ook hierover zullen wij u na de vakantie uitgebreid  informeren.

• zo

Volkskerstzang in het Provinciehuis

Provinciehuis

Samen met de Harmonie "De Oude Post" verzorgen we dit jaar voor de laatste keer de Volkskerstzang in het Provinciehuis. Ook de Stadspijpers zijn weer van de partij, alsook onze eigen soliste Roos van der Sanden. Het belooft wederom een hartverwarmende bijeenkomst te worden.

Ons koor heeft door de jaren heen in totaal 13 keer haar medewerking verleend. volgend jaar zal een ander koor het stokje gaan overnemen.

• zo

Kerstconcert

Stadsklooster San Damiano, van der Does de Willeboissingel. 's-Hertogenbosch.

Samen met onze onvolprezen soliste Roos van der Sanden verzorgen wij met bekende en minder bekende maar prachtige melodieën een hartverwarmend Kerstconcert.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail