Agenda

Aanstaande activiteiten | Archief: 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
  • di

Géén repetitie i.v.m. jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

Voorjaars- BINGO

20:00 uur

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel Kom ook naar de altijd gezellige en spannende BINGO avond met mooie prijzen.

• za

Voorjaarsconcert Noorderkroon

14:30 uur

Verpleeghuis NOORDERKROON Manis Krijgsmanhof 71, 5233 BR 's-Hertogenbosch Jaarlijks geeft het koor een concert in één van de Bossche verpleeg/verzorgings tehuizen voor hun bewoners, familieleden en verzorgers. Dit jaar hebben we gekozen voor de Noorderkroon. Met een sprankelend concert gaan we alle toehoorders een fijne middag bezorgen.

Paas- BINGO

20:00 uur

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel Pasen mag dan wel voorbij zijn, de sfeer blijft zeker nog even hangen. Sfeer is er ook altijd op onze Bingo-avonden. Mocht u dat nog niet weten, kom en speel mee en ervaar hoe gezellig het is. U kunt ook nog leuke prijzen in de wacht slepen.

• za

JUBILEUM Concert

Jheronimus Bosch Art Center 's-Hertogenbosch

Op zaterdag 21 april organiseren wij ter ere van ons 60 jarig jubileum een bijzonder concert.

Voor deze speciale gelegenheid hebben wij twee solisten kunnen contracteren die elk een specifieke bijdrage gaan leveren, zowel  solistisch als gezamenlijk met het koor.

Valérie Rijckmans is een zeer bekwaam harpiste die zowel in orkesten speelt als solo-optredens  verzorgt. Samen met ons koor zal het een héél aparte beleving gaan worden.

De tweede soliste is Kathelijne van Dongen die al zo lang zingt dat vanzelf gaat, zoals ze zelf zegt.

Het koor staat zoals altijd onder leiding van onze dirigent Henk van der Sanden, terwijl Rein Boeijen de pianobegeleidingen voor zijn rekening neemt.

Voor dit concert kunt u kaarten reserveren door een bedrag van € 10.- per kaart over te maken op rekening nummer  NL38INGB 0002990525 onder vermelding van kaarten jubileumconcert.

Vrienden van het koor betalen slechts € 2.50 en mogen rekenen op een gereserveerde plaats en een kopje koffie/thee. Donateurs betalen een prijs van € 7.50.

Zodra de penningmeester uw bedrag heeft ontvangen worden uw kaarten gereserveerd. Deze kaarten zijn vanaf 19:00 uur af te halen op de avond van het concert aan de balie van het Jheronimus Bosch Art Center. Aanvangstijd concert 20:00 uur.

Wij hopen u op 21 april te mogen begroeten op ons feestelijke concert.

BINGO

20:00 uur

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel De laatste Bingo voor de zomervakantie. Kom nog snel een avond meespelen, anders zult u moeten wachten tot september.

• vr
    jun