Agenda

Aanstaande activiteiten | Archief: 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008

Bingo

20:00

De Herfstbingo met leuke prijzen wordt weer gehouden in het SCC De Helftheuvel.
    U komt toch ook meespelen!

• za

Kranslegging bij het Welsh Memorial

11:00

Bij het Welsh Division Memorial aan het 53e Welsh Division plein nabij de Aartshertogenlaan worden ter nagedachtenis aan onze gevallen bevrijders bloemen en kransen gelegd.  Een ingetogen plechtigheid, bijgewoond door Welsh veteranen en hun familieleden, veteranen uit recente missies en vele belangstellenden.

• za

Veteranen- & Bevrijdingsconcert

19:30

Theater aan de Parade

Ons jaarlijkse concert als eerbetoon aan al onze bevrijders en veteranen, die waar ook ter wereld, zich hebben ingezet voor de vrede en onze vrijheid.
    dit jaar wordt vanuit Wales medewerking verleend door Loud Applause Rising Stars, een groepje jonge musici.

Bestel uw kaarten via deze link.

Bingo

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel

En weer kunt u meespelen met deze gezellige Bingo. breng vrienden en familie mee, dan wordt het nóg gezelliger.

Kerstbingo

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel

De laatste Bingo van 2018 staat geheel in het teken van de naderende Kerttijd.  Er zijn weer prachtige prijzen te winnen. Doe mee! Speel mee!

• zo

Volkskerstzang

16:00

Provinciehuis 's-Hertogenbosch

Ons koor verzorgt samen met de harmonie Kunst Adelt uit Helvoirt de jaarlijkse  Volkskerstzang in het Provinciehuis.
    Dit jaar wordt ook medewerking verleend door onze soliste Roos van der Sanden en door de Bossche Stadspijpers.
    De commissaris van de koning,  Wim van de Donk, zal het kerstverhaal vertellen.
    Na afloop van de samenzang wordt een collecte gehouden die dit jaar is bestemd voor het Hospice "De Duinsche Hoeve" in Rosmalen.

• zo

Kerstconcert

14:00

Stadsklooster San Damiano, de voormalige Capucijnenkerk aan de van der Does de Willeboissingel te 's-Hertogenbosch.

Een héél mooi kerstrepertoire, met medewerking van onze soliste Roos van der Sanden, in een sfeervolle Ambiance.
    Ingrediënten die garant staan voor een sfeervol Kerstconcert.
    Nadere mededelingen volgen nog.

• di

Nieuwjaarsreceptie voor onze koorleden en genodigden

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel

Een gezellige avond vóór en dóór onze leden, met huldiging van onze jubilarissen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail