Agenda

Aanstaande activiteiten | Archief: 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
  • di

REPETITIE

19:45 uur

Na de zomervakantie zijn we weer begonnen met onze wekelijkse koorrepetities in de grote zaal van het Soc. Cult. Centrum De Helftheuvel.
    Onze koorleden zijn blij dat het weer mogelijk is om samen te zingen en te repeteren. Uiteraard worden daarbij corona-regels in acht genomen om te voorkomen dat binnen ons koor infecties worden overgedragen.

Mocht u belangstelling hebben om te zingen in een fantastisch koor, kom dan luisteren en kijken en misschien ook meezingen.
    Wij repeteren elke dinsdagavond van 19:45 uur tot 22:00 uur (met een pauze rond 21: 00 uur) op voornoemde locatie.

U bent van harte welkom.

• wo

Herdenking 53rd Welsh Division Memorial

11:00

Gelukkig is het weer mogelijk om met een groter gezelschap de jaarlijkse herdenkingsceremonie te houden ter nagedachtenis aan de helden die gestreden hebben voor de bevrijding van onze stad. Het zal een sobere bijeenkomst worden waarbij iedereen van harte wordt uitgenodigd. vertegenwoordigers van de Veteranenvereniging Oude Stomp zullen eveneens deelnemen aan de ceremonie.

Aanvang is om 11:00 uur en de gehele plechtigheid zal ongeveer een half uur in beslag nemen.

De locatie zal wellicht bij iedereen bekend zijn:  Welsh Division plein aan de Aartshertogenlaan.

• wo

Bevrijdingsconcert

Corona blijft onze plannen dwarsbomen. Helaas zal er daarom dit jaar géén Bevrijdingsconcert worden georganiseerd.
    We hopen volgend jaar weer op de vertrouwde wijze een concert te kunnen organiseren.

• zo

Kerstconcert

??:?? uur

Voorbereiding van ons Kerstconcert zijn in volle gang. De datum van 19 december staat in ieder geval vast. Met de locatie zijn we in gesprek en ook over het tijdstip van aanvang moet nog worden gesproken.

In principe zijn voor zover nu bekend de huidige corona-regels van toepassing. Uiteraard hopen wij dat tegen die tijd zodanig versoepeld kan worden dat weer echt als vanouds ons sfeervolle Kerstconcert kan worden uitgevoerd.

Wij houden u op de hoogte.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail