Agenda

Aanstaande activiteiten | Archief: 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
  • vr

Concert 75 jaar Vrijheid

19:30 uur

Theater aan de Parade

Samen met het Brecon Male Choir uit Wales herdenken we dat 's-Hertogenbosch 75 jaar is bevrijd.
    Medewerking wordt ook verleend door soliste Llio Evans uit Wales en onze Roos van der Sanden.
    The Regimental Band of The Royal Welsh zal met een bezetting van 35 musici een extra muzikale dimensie aan ons concert toevoegen.

Gratis kaarten reserveert u via deze link

• za

Herdenkingsplechtigheid bij het Welsh Division Memorial

15:30 uur

Bij het Welsch Division Memorial nabij de Aartshertogenlaan zullen herdenkingsplechtigheden plaatsvinden.

Dit jaar werkt ons koor niet mee aan de plechtigheid in de St. Jan. De Schola neemt de muzikale invulling voor zijn rekening.

Bij het Wlsh Division Memorial zullen naast ons koor ook het Brecon Male Voice Choire, de Regimentals Band Of The Rpyal Welsh en de solisten Llio Evans en Roos van der Sanden  wederom hun medewerking verlenen. Bij deze 75ste herdenking worden veel gasten verwacht en het beloofd ongetwijfeld een indrukwekkende plechtigheid te worden.

• zo

Volkskerstzang in het Provinciehuis

15:30 uur

Provinciehuis

Samen met de Harmonie "De Oude Post" verzorgen we dit jaar voor de laatste keer de Volkskerstzang in het Provinciehuis. Ook de Stadspijpers zijn weer van de partij, alsook onze eigen soliste Roos van der Sanden. Het belooft wederom een hartverwarmende bijeenkomst te worden.

Ons koor heeft door de jaren heen in totaal 13 keer haar medewerking verleend. volgend jaar zal een ander koor het stokje gaan overnemen.

• zo

Kerstconcert

14:00 uur

Stadsklooster San Damiano, van der Does de Willeboissingel. 's-Hertogenbosch.

Samen met onze onvolprezen soliste Roos van der Sanden verzorgen wij met bekende en minder bekende maar prachtige melodieën een hartverwarmend Kerstconcert.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail