Agenda

Aanstaande activiteiten | Archief: 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
  • wo

KERST BINGO

Sociaal Cultureel Centrum "De Helftheuvel"

Wat gaat de tijd toch razend snel. In minder dan twee weken is het weer Kerstmis. Tijd van gezelligheid, samen met familie, vrienden en kennissen.
    Lekker warm bij de haard met een hapje en een drankje.

U kunt al vast in de Kerstsfeer komen door mee te spelen met deze gezellige Kerst Bingo.  Alle prijzen die u kunt winnen kunt u met de Kerstdagen zeker gebruiken.
    is uw nieuwsgierigheid gewekt, kom dan en speel mee. Wij wensen u een plezierige Bingo en sfeervolle Kerstdagen.

Wij danken onze sponsors die door het jaar heen  veel mooie prijzen hebben verzorgd voor onze Bingo-avonden.

• zo

Volkskerstzang in het Provinciehuis

Provinciehuis

Samen met de Harmonie "De Oude Post" verzorgen we dit jaar voor de laatste keer de Volkskerstzang in het Provinciehuis. Ook de Stadspijpers zijn weer van de partij, alsook onze eigen soliste Roos van der Sanden. Het belooft wederom een hartverwarmende bijeenkomst te worden.

Ons koor heeft door de jaren heen in totaal 13 keer haar medewerking verleend. Volgend jaar zal een ander koor het stokje gaan overnemen.

• zo

Kerstconcert

Stadsklooster San Damiano, van der Does de Willeboissingel. 's-Hertogenbosch.

Samen met onze onvolprezen soliste Roos van der Sanden verzorgen wij met bekende en minder bekende maar prachtige melodieën een hartverwarmend Kerstconcert.

• za

Winterparadijs

16:00 tot 16:45

Winterparadijs op de Parade

De organisatie van het Winterparadijs bouwt dit jaar een sfeervol decor op de Parade aan de voet van de St. Jan.
    Diverse koren en andere organisaties geven hun medewerking aan dit evenement.

Uiteraard willen wij met ons koor ook graag bij Joris' kerstboom de kerstsfeer nog even vasthouden en dat doen wij met een mini-concertje van ongeveer drie kwartier.
    Zorg dat u er ook bij bent. Zing met ons mee en geniet van de gezellige sfeer.

• za
    mrt

Voorjaarsconcert

Woonzorgcentrum  De Taling

De Eendenkooi 2
    5223 KG ‘s-Hertogenbosch (Kruiskamp)

Elk jaar verzorgt ons koor een Voorjaarsconcert in één van de woonzorgcentra in 's-Hertogenbosch.
    De afgelopen jaren waren dat Vivent Hof van Hintham, de Noorderkroon en de Hooghe Clock.

Het wordt nu tijd weer eens in "onze" wijk een concert te organiseren en dat vindt dan natuurlijk plaats in het prachtige atrium van De Taling.
    Niet alleen voor de bewoners is dat een feest, ook bewoners uit de omgeving kunnen meegenieten van ons gevarieerde programma.

Noteer de datum alvast in uw agenda....

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail