Agenda

Aanstaande activiteiten | Archief: 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
  • vr

Herdenkingsceremonie

11:00 uur

Jaarlijkse herdenking aan de bevrijding van 's-Hertogenbosch door de Welsh Division bij het Welsh Division Memorial aan de Aartshertogenlaan.

• vr

Veteranen- & Bevrijdingsconcert

19:30 uur

In het Theater aan de Parade vindt dit jaar het jaarlijkse Veteranen- & Bevrijdingsconcert plaats.

Traditioneel wordt aan dit concert medewerking verleend door een koor of solisten uit Wales. Deze keer heeft Llio Evans uit Wales haar medewerking toegezegd. Llio is een gevierde en succesvolle zangeres die behalve in Wales ook in het Verenigd Koninkrijk al vele succesvolle optredens op haar naam heeft staan. Wij zijn heel blij om met haar te kunnen samenwerken. Llio zal naast het uitvoeren van een aantal solistische werken ook samen met het koor optreden.

Meer informatie over Llio kunt u vinden als u klikt op haar naam:  Llio Evans.

U kunt (gratis) kaarten reserveren door op de volgende link te klikken: Reserveer hier uw kaarten.

• wo

Bingo

20:00 uur

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel

• wo

KERSTBINGO

20:00 uur

Helemaal in de sfeer van het aanstaande Kerstfeest met prachtige prijzen.

Zoals gewoonlijk in het Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel.

• za

Kerstconcert

19:00 uur

In de Annakerk aan de Boschmeersingel te 's-Hertogenbosch-West verzorgen wij ons Kerstconcert met solistische medewerking van Roos van der Sanden en Annemiek Vendelmans. De toegang is gratis.

• zo

Volkskerstzang

16:30 uur

Voor de 29ste keer wordt in het Provinciehuis de Volkskerstzang georganiseerd op zondag 17 december.
    Aan deze Volkskerstzang  werken mee: Harmonie Kunst Adelt uit Helvoirt onder leiding van Alphons van Stenis, het Gemengd Koor 's-Hertogenbosch onder leiding van Henk van der Sanden met aan de piano Rein Boeijen en met solistische medewerking van Annemiek Vendelmans en Peter van Hoesel.

Nadere bijzonderheden volgen t.z.t.