Agenda

Aanstaande activiteiten | Archief: 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
    jul
    zo
    aug

KOORVAKANTIE

Zes weken lang gaat onze artistieke leiding; Henk, Rein en Anneke, genieten van een welverdiende zomervakantie.
    Zonder hen kunnen de koorleden ook niet repeteren dus ook zij vieren vakantie, dicht bij huis of misschien wel ver weg.

Wij allen wensen ook u een fijne, ontspannende en gezellige vakantie en wij hopen u in oktober en december weer te mogen begroeten bij onze optredens.

• di
    aug

De eerste repetitie na een lange warme zomervakantie

19:45

In de tweede helft van dit jaar staan zoals gebruikelijk nog een aantal optredens op het programma.  Vanaf dinsdag 21 augustus gaan we ons weer intensief voorbereiden op die concerten. Een ideaal moment om in te stappen als je op zoek bent naar een koor. Kom kijken en luisteren en doe mee met een repetitie en ervaar hoe ontspannend en gezellig het zingen in koorverband is.

20:00

In zaal 2 van het Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel gaan we weer van start met de maandelijkse Bingo-avonden.
    Onder leiding van onze vrolijke Bingomaster zijn in een gezellig sfeer vele leuke prijzen te winnen.
    Kom ook een keer meespelen en breng uw familie, buren en vrienden mee.

20:00

De Herfstbingo met leuke prijzen wordt weer gehouden in het SCC De Helftheuvel.
    U komt toch ook meespelen!

Kranslegging bij het Welsh Memorial

11:00

Bij het Welsh Division Memorial aan het 53e Welsh Division plein nabij de Aartshertogenlaan worden ter nagedachtenis aan onze gevallen bevrijders bloemen en kransen gelegd.  Een ingetogen plechtigheid, bijgewoond door Welsh veteranen en hun familieleden, veteranen uit recente missies en vele belangstellenden.

Veteranen- & Bevrijdingsconcert

19:30

Theater aan de Parade

Ons jaarlijkse concert als eerbetoon aan al onze bevrijders en veteranen, die waar ook ter wereld, zich hebben ingezet voor de vrede en onze vrijheid.
    dit jaar wordt vanuit Wales medewerking verleend door Loud Applause Rising Stars, een groepje jonge musici.

Binnenkort krijgt u meer informatie over het bestellen vaan kaarten voor dit concert.

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel

En weer kunt u meespelen met deze gezellige Bingo. breng vrienden en familie mee, dan wordt het nóg gezelliger.

Kerstbingo

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel

De laatste Bingo van 2018 staat geheel in het teken van de naderende Kerttijd.  Er zijn weer prachtige prijzen te winnen. Doe mee! Speel mee!

• zo

Volkskerstzang

16:00

Provinciehuis 's-Hertogenbosch

Ons koor verzorgt samen met de harmonie Kunst Adelt uit Helvoirt de jaarlijkse  Volkskerstzang in het Provinciehuis.
    Dit jaar wordt ook medewerking verleend door onze soliste Roos van der Sanden en door de Bossche Stadspijpers.
    De commissaris van de koning,  Wim van de Donk, zal het kerstverhaal vertellen.
    Na afloop van de samenzang wordt een collecte gehouden die dit jaar is bestemd voor het Hospice "De Duinsche Hoeve" in Rosmalen.

• zo

Kerstconcert

14:00

De Paterskerk aan de van der Does de Willeboissingel te 's-Hertogenbosch

Een héél mooi kerstrepertoire, medewerking van onze soliste Roos van der Sanden, een sfeervolle Ambiance. Ingrediënten die garant staan voor een sfeervol Kerstconcert.

Nadere mededelingen volgen nog.

• di

Nieuwjaarsreceptie voor onze koorleden en genodigden

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel

Een gezellige avond vóór en dóór onze leden, met huldiging van onze jubilarissen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail