Agenda

Aanstaande activiteiten | Archief: 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
  • wo

KERSTBINGO

20:00 uur

Helemaal in de sfeer van het aanstaande Kerstfeest met prachtige prijzen.

Zoals gewoonlijk in het Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel.

• za

Kerstconcert

19:00 uur

In de Annakerk aan de Boschmeersingel te 's-Hertogenbosch-West verzorgen wij ons Kerstconcert met solistische medewerking van Roos van der Sanden en Annemiek Vendelmans. De toegang is gratis.

VRIENDEN van ons koor mogen op vertoon van hun VRIENDEN pasje tot vijf minuten voor aanvang van het concert rekenen op een gereserveerde plaats inclusief een kopje koffie of thee.

• zo

Volkskerstzang

16:30 uur

Voor de 29ste keer wordt in het Provinciehuis de Volkskerstzang georganiseerd op zondag 17 december.
    Aan deze Volkskerstzang  werken mee: Harmonie Kunst Adelt uit Helvoirt onder leiding van Alphons van Stenis, het Gemengd Koor 's-Hertogenbosch onder leiding van Henk van der Sanden met aan de piano Rein Boeijen en met solistische medewerking van Annemiek Vendelmans en Peter van Hoesel.

Nadere bijzonderheden volgen t.z.t.

• di

Nieuwjaarsreceptie

20:00 uur

Op de eerste repetitie avond van het nieuwe jaar is er een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst waarbij na de officiële nieuwjaarstoespraak ook de huldiging van jubilerende koorleden plaatsvindt.
    De avond wordt wordt verder gevuld door de koorleden met diverse acts en zangoptredens. De bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor de koorleden met hun partners en genodigden.

• di

Eerste repetitie avond in het nieuwe jaar

19:45

Wij gaan weer van start met de repetities. Naast het "repeteren" van reeds eerder gezongen muziek gaat er hard gewerkt worden aan een aantal nieuwe nummers die we op ons VOORJAARSCONCERT zullen gaan uitvoeren. Dit concert, dat tevens in het teken zal staan van ons 60-jarig jubileum vindt plaats op  zaterdag 21 april in het Jheronimus Bosch Art Center. Toegangsprijs en aanvangstijd worden over enkele weken bekend gemaakt.