Agenda

Aanstaande activiteiten | Archief: 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
    mrt

S.C.C. De Helftheuvel

Men zegt vaak:  alle goede dingen in drieën. Dat geldt uiteraard ook voor de Bingospelers.

In deze derde Bingo avond zitten de spelleiders enthousiast klaar om u een gezellige avond te bezorgen.
    Zij hebben opnieuw hun uiterste best gedaan mooie prijzen voor u uit te zoeken en dat is hen zeker gelukt.
    Kom meespelen en overtuig u zelf.

• za
    mrt

Voorjaarsconcert

Woonzorgcentrum  De Taling

De Eendenkooi 2
    5223 KG ‘s-Hertogenbosch (Kruiskamp)

Elk jaar verzorgt ons koor een Voorjaarsconcert in één van de woonzorgcentra in 's-Hertogenbosch.
    De afgelopen jaren waren dat Vivent Hof van Hintham, de Noorderkroon en de Hooghe Clock.

Het wordt nu tijd weer eens in "onze" wijk een concert te organiseren en dat vindt dan natuurlijk plaats in het prachtige atrium van De Taling.
    Niet alleen voor de bewoners is dat een feest, ook bewoners uit de omgeving kunnen meegenieten van ons gevarieerde programma.

Noteer de datum alvast in uw agenda....

BINGO

Als u nu denkt dat het een mop is dan heeft u het mis.

Ook de prijzen zijn echt geen mop !!

Kom en speel mee;  uw avond wordt TOP !!!

S.C.C. De Helftheuvel

In mei leggen alle vogels een ei, maar de lente is al half voorbij.
    De laatste Bingo vóór de zomervakantie heeft frisse, gezellige 'n zomerse prijzen om weg te geven aan onze spelers.
    Drie maanden lang gaan de spelleiders uitrusten en nieuwe prijzen bedenken voor de najaars Bingo's waarvan de eerstvolgende op 2 september plaats zal vinden.

Wij wensen u opnieuw veel spelplezier en alvast een fijne en ontspannende zomervakantie.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail