• di

Nieuwjaarsbijeenkomst voor de koorleden (besloten)

• di

Optreden in Zorgcentrum Antoniegaarde

Van Neynsel - Antoniegaarde, Zuid Willemsvaart 509, 5211 SJ  's-Hertogenbosch.

Voor de bewoners van Antoniegaarde en voor hun verzorgers en familieleden gaan wij op dinsdag 30 april een mini-concert verzorgen.  De mooiste liederen uit ons repertoire, zowel oude nummers als recent nieuw ingestudeerde muziek zal door onze enthousiaste koorleden onder begeleiding van onze dirigent/pianist Rein Boeijen ten gehore worden gebracht.

Het concert is gratis toegankelijk en zal inclusief pauze ongeveer een uur duren.
    U wordt van harte uitgenodigd om te komen luisteren. Vooral mensen die pas zijn gepensioneerd!  Wellicht willen zij zich na het meebeleven van deze avond zich aansluiten bij ons koor. Het is een prachtige vrije-tijds-invulling en wij zijn blij met ieder nieuw koorlid.

Tot dinsdag 30 april.

jun

VIER - KOREN - CONCERT

Sint-Catharinakerk, Kruisbroedershof 4, 5211 WT  's-Hertogenbosch.

Het Gemengd Koor 's-Hertogenbosch organiseert op deze zondagmiddag een verrassingsconcert samen met nog drie andere koren die onder leiding staan van onze dirigent/pianist Rein Boeijen.  Dat zijn het Maaslands Operette en Musicalgezelschap uit Oss,  het vrouwenkoor diDonna's uit Vlijmen en het koor Musica Humana uit Oss.  Met deze koren brengen wij u een soort van "Estafette-concert", dat wil zeggen dat de koren in een "non-stop" programma afzonderlijk én gezamenlijk muziek uit hun repertoires ten gehore zullen brengen. Niet alleen klassieke, maar ook moderne muziek alsmede muziek uit de late middeleeuwen en de renaissance. Het concert zal worden afgesloten met het prachtige lied 'Some Enchanted Evening' uit de Musical South Pacific van Rodgers en Hammerstein.

Het concert begint om 14:00 uur. De kerk is open om 13:30 uur. De intreeprijs bedraagt € 5,- inclusief een kopje koffie of thee. Vrienden van het Gemengd Koor 's-Hertogenbosch hebben gratis toegang inclusief koffie/thee.

Wij hopen u op 2 juni te mogen verwelkomen.

Herdenkingsconcert 80 jaar bevrijd

Sint-Janskathedraal 's-Hertogenbosch

Het concert zal worden verzorgd door  de Politieharmonie Oost Brabant, het Gemengd Koor 's-Hertogenbosch en vereniging Stedelijk Kinderkoor Fermaatjes 's-Hertogenbosch.

Zodra meer bekend is over het definitieve tijdstip van aanvang en de inhoud van het programma zullen wij dit publiceren.
    Leg in ieder geval zondagmiddag 20 oktober al vast in uw agenda.

• za

Herdenkingsceremonie bij het 53rd Welsh Division Memorial

53rd Welsh Division Memorial aan het 53rd Welsh Divisionplein.
    Vanwege  het 80ste jubileum zal de herdenking groots worden opgezet.
    De organisatie is in handen van Jan de Wit van Kabinetszaken van de Gemeente.

Raadplaag regelmatig onze agenda voor nadere details.

Kerstconcert

Grote Kerk, Kerkstraat 20, 's-Hertogenbosch

Kerstconcert.

De kerk is al vastgelegd. Het programma is uiteraard nog niet bekend. Maar dat het een mooi Kerstprogramma gaat worden staat nu al vast.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail