• di

Nieuwjaarsbijeenkomst

20:00 uur

Gezellige avond voor koorleden en genodigden.

feb

• di

jaarlijkse Algemene Leden Vergadering

• za

Voorjaarsconcert

14:00 uur

Vivent Hof van Hintham

Sociaal Cultureel Centrum "De Helftheuvel".

Een avondje gezellig uit met familie of vrienden en ook nog een leuke prijs winnen?
    Speel dan eens mee met onze Bingo.

• do

Voorjaarsconcert Mariaoord

15:00 uur

In Vivent Mariaoord Rosmalen verzorgen wij op donderdag 6 april een extra Voorjaarsconcert voor de bewoners van Mariaoord, hun verzorgers en familieleden. Belangstellenden zijn ook van harte welkom.

Het concert zal plaatsvinden in de Burchtzaal, de voormalige kapel van Marioord en begint om 15:00 uur.

Sociaal Cultureel Centrum "De Helftheuvel".

Er zijn hele mooie prijzen te winnen en het is altijd erg gezellig.
    Kom ook een keer meespelen.

BINGOSPONSORS:

• za
    jun

Zomerconcert met Swissair Voices

Jheronimus Bosch Art Center

Samen met het Swissair Voices koor uit Zwitserland.
    De toegangsprijs voor dit concert bedraagt € 10.-. Vrienden van het koor ontvangen een korting van € 7.50 en een consumptiebon en mogen rekenen op een gereserveerde plaats. De korting voor donateurs bedraagt € 2.50 en ook zij ontvangen een consumptiebon.

U kunt zich aanmelden voor het concert door het benodigde bedrag voor het aantal kaarten dat u wenst te reserveren over te maken op onze koorrekening NL38INGB0002990525 onder vermelding van toegangskaart Zomerconcert. Wij reserveren voor u de kaarten en die kunnen worden afgehaald op de avond van het concert aan de balie van het Jheronimus Bosch Art Center.

voor meer informatie over Swissair Voices klik hier.

20:00 uur

Maandelijkse gezellige Bingo avond in het Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel. Iedereen is van harte welkom en er zijn leuke prijzen te winnen.

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel

• vr

Herdenkingsceremonie

11:00 uur

Jaarlijkse herdenking aan de bevrijding van 's-Hertogenbosch door de Welsh Division bij het Welsh Division Memorial aan de Aartshertogenlaan.

• vr

Veteranen- & Bevrijdingsconcert

19:30 uur

In het Theater aan de Parade vindt dit jaar het jaarlijkse Veteranen- & Bevrijdingsconcert plaats.

Traditioneel wordt aan dit concert medewerking verleend door een koor of solisten uit Wales. Deze keer heeft Llio Evans uit Wales haar medewerking toegezegd. Llio is een gevierde en succesvolle zangeres die behalve in Wales ook in het Verenigd Koninkrijk al vele succesvolle optredens op haar naam heeft staan. Wij zijn heel blij om met haar te kunnen samenwerken. Llio zal naast het uitvoeren van een aantal solistische werken ook samen met het koor optreden.

Meer informatie over Llio kunt u vinden als u klikt op haar naam:  Llio Evans.

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel