Nieuwjaarsreceptie

20:00 uur

Op de eerste repetitie avond van het nieuwe jaar is er een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst waarbij na de officiële nieuwjaarstoespraak ook de huldiging van jubilerende koorleden plaatsvindt.
    De avond wordt wordt verder gevuld door de koorleden met diverse acts en zangoptredens. De bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor de koorleden met hun partners en genodigden.

• di

Eerste repetitie avond in het nieuwe jaar

19:45

Wij gaan weer van start met de repetities. Naast het "repeteren" van reeds eerder gezongen muziek gaat er hard gewerkt worden aan een aantal nieuwe nummers die we op ons VOORJAARSCONCERT zullen gaan uitvoeren. Dit concert, dat tevens in het teken zal staan van ons 60-jarig jubileum vindt plaats op  zaterdag 21 april in het Jheronimus Bosch Art Center. Toegangsprijs en aanvangstijd worden over enkele weken bekend gemaakt.

Bingo avond in de Helftheuvel

20:00 uur

Kom naar deze gezellige Bingo avond waar mooie prijzen te winnen zijn.
    Breng uw vrienden en kennissen ook mee.

feb

Winter- BINGO

20:00 uur

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel Opnieuw een Bingo-avond voor iedereen die een gezellig avondje uit wil zijn met vrienden of kennissen. Er zijn wederom leuke prijzen te winnen. U komt toch óók?

feb

Géén repetitie i.v.m. Carnaval

Géén repetitie i.v.m. jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

Voorjaars- BINGO

20:00 uur

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel Kom ook naar de altijd gezellige en spannende BINGO avond met mooie prijzen.

• za

Voorjaarsconcert Noorderkroon

14:30 uur

Verpleeghuis NOORDERKROON Manis Krijgsmanhof 71, 5233 BR 's-Hertogenbosch Jaarlijks geeft het koor een concert in één van de Bossche verpleeg/verzorgings tehuizen voor hun bewoners, familieleden en verzorgers. Dit jaar hebben we gekozen voor de Noorderkroon. Met een sprankelend concert gaan we alle toehoorders een fijne middag bezorgen.

Paas- BINGO

20:00 uur

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel Pasen mag dan wel voorbij zijn, de sfeer blijft zeker nog even hangen. Sfeer is er ook altijd op onze Bingo-avonden. Mocht u dat nog niet weten, kom en speel mee en ervaar hoe gezellig het is. U kunt ook nog leuke prijzen in de wacht slepen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail