Nieuwjaarsreceptie

20:00 uur

Op de eerste repetitie avond van het nieuwe jaar is er een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst waarbij na de officiële nieuwjaarstoespraak ook de huldiging van jubilerende koorleden plaatsvindt.
    De avond wordt wordt verder gevuld door de koorleden met diverse acts en zangoptredens. De bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor de koorleden met hun partners en genodigden.

• di

Eerste repetitie avond in het nieuwe jaar

19:45

Wij gaan weer van start met de repetities. Naast het "repeteren" van reeds eerder gezongen muziek gaat er hard gewerkt worden aan een aantal nieuwe nummers die we op ons VOORJAARSCONCERT zullen gaan uitvoeren. Dit concert, dat tevens in het teken zal staan van ons 60-jarig jubileum vindt plaats op  zaterdag 21 april in het Jheronimus Bosch Art Center. Toegangsprijs en aanvangstijd worden over enkele weken bekend gemaakt.

• wo

Bingo avond in de Helftheuvel

20:00 uur

Kom naar deze gezellige Bingo avond waar mooie prijzen te winnen zijn.
    Breng uw vrienden en kennissen ook mee.

• wo
    feb

Winter- BINGO

20:00 uur

Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel Opnieuw een Bingo-avond voor iedereen die een gezellig avondje uit wil zijn met vrienden of kennissen. Er zijn wederom leuke prijzen te winnen. U komt toch óók?

feb

Géén repetitie i.v.m. Carnaval