Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel

Een nieuw jaar, nieuwe kansen in het alom bekende en door trouwe bezoekers fanatiek gespeelde Bingospel.
    De dames van de Bingo hebben weer gezorgd voor een keur aan mooie prijzen.

Kom meespelen en ervaar het spel tijdens een gezellige avond.

feb

S.C.C. De Helftheuvel

Na de spannende Bingo van januari hebben we de smaak te pakken gekregen.
    Weer zijn er mooie prijzen te winnen en weer zijn we een avondje gezellig uit.

Bent u er (ook) weer bij?

mrt

S.C.C. De Helftheuvel

Men zegt vaak:  alle goede dingen in drieën. Dat geldt uiteraard ook voor de Bingospelers.

In deze derde Bingo avond zitten de spelleiders enthousiast klaar om u een gezellige avond te bezorgen.
    Zij hebben opnieuw hun uiterste best gedaan mooie prijzen voor u uit te zoeken en dat is hen zeker gelukt.
    Kom meespelen en overtuig u zelf.

• za
    mrt

Voorjaarsconcert

Woonzorgcentrum  De Taling

De Eendenkooi 2
    5223 KG ‘s-Hertogenbosch (Kruiskamp)

Onderstaand bericht ontvingen wij van de Welzijnscoördinator  van de Taling:

Helaas zijn we door alle ontwikkelingen van het Coronavirus genoodzaakt het optreden van uw koor te annuleren.

Ik vind het heel spijtig dit te moeten doen maar de gezondheid van onze bewoners gaat voor.

Jammer, maar het is niet anders.

BINGO

Het Corona virus heeft ons goed in de greep en strooit veel roet in het eten.
    Ook onze Bingo-avond van 1 april komt hierdoor te vervallen.

Laten we hopen dat de Bingo die voor 6 mei staat gepland wél door kan gaan.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere periode en laten we hopen dat wij er allemaal gezond doorheen komen.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail