voorjaars optreden

19:30

In het Woonzorgcentrum De Zuiderschans geven wij een voorjaarsconcert voor de bewoners, hun familie en de verzorgers.
    Er zal een gevarieerd programma worden uitgevoerd. We zingen werken van Hanissian; Love is the Answer, het bekende lied One Moment in Time, maar ook klassieke stukken van o.a. Mozart en Verdi.
    Het belooft een sfeervol optreden te worden.

Het woonzorgcentrum De Zuiderschans is gelegen aan het Sweelinckplein 12, 5216 EH 's-Hertogenbosch Zuid.

Voorjaarsconcert

14:00 uur

Grote Kerk,  Kerkstraat 20, 5211 KG 's-Hertogenbosch

Wij gaan in onze vertrouwde kerk weer een Voorjaarsconcert organiseren.

We hebben de afgelopen maanden  intensief gerepeteerd en
    enkele nieuwe muziekstukken aan ons repertoire toegevoegd.

Er zullen werken ten gehore  worden gebracht variërend van Leonard Cohen
    tot  Guiseppe Verdi en van Benny Andersson tot Franz Schubert.

Kortom een programma waar iedere luisteraar blij van zal worden.

jun

Zomerconcert(je)

19:00

van Neijnsel Park Eemwijk.  Eemweg 114, 5215 HR  '-sHertogenbosch.

In het kader van het 65 jarig bestaan van ons Gemengd Koor 's-Hertogenbosch verzorgen wij een aantal concertjes in  verschillende Bossche Zorgcentra.
    Ons eerste optreden was in de Zuiderschans.  De bewoners, hun familieleden en verzorgers konden genieten van een speciaal samengesteld programma.
    Nu is Park Eemwijk aan de beurt.

Najaarsconcert Noorderkroon

Door ziekte van onze pianist/dirigent Rein Boeijen kan het geplande concert geen doorgang vinden.
    In overleg met de activiteitencommissie van de Noorderkroon zal naar een nieuwe datum worden gezocht.

Najaarsconcert

14:00 uur

Het concert zal worden gehouden in de Sint Catharinakerk aan de Kruisbroedershof 4  in 's-Hertogenbosch.

Aan dit concert zal worden deelgenomen door violiste Marieke Keser.   Marieke is geboren in ’s-Hertogenbosch, studeerde aan het conservatorium in Maastricht. Als violiste maakt zij deel uit van het Hieronymustrio, The Barton Workshop en treedt zij regelmatig op in een duo van viool en cello met Alexander Geller. Zij treedt op over de hele wereld, van Japan tot Amerika.  Marieke zal enkele solistische  werken ten gehore brengen, daarbij begeleid door onze pianist/dirigent Rein Boeijen. Ook zal zij een vijftal liederen mee begeleiden die door het koor worden gezongen.

De titel van ons concert luidt "Najaarsconcert".  We hebben voor deze titel gekozen omdat de naam "Bevrijdingsconcert" zoals we die in het verleden gewend waren te gebruiken, niet meer helemaal van toepassing is.
    Het duurt weliswaar nog enkele weken,  maar op 27 oktober wordt het feit herdacht dat onze stad 's-Hertogenbosch werd bevrijd door de 53rd Welsh Division. Toch willen we daar niet zomaar aan voorbij gaan.  Uit ons uitgebreide repertoire  is daarom een keuze gemaakt uit klassieke nummers en liederen die worden opgedragen aan onze bevrijders, ook vrolijke en meer eigentijdse nummers komen aan bod.  Het belooft een zeer gevarieerd concert te worden in de prachtige monumentale ambiance van de Sint Catharinakerk.

Wij verzoeken u vriendelijk onderstaande affiche door te sturen naar al uw vrienden en bekenden. Dan kunnen ook zij genieten van een gevarieerd en sfeervol middagvullend programma. Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 1 oktober a.s.

• vr

jaarlijkse herdenking Welsh Division Memorial

11:00

53rd Welsh Division Memorial.  53rd Welsh Divisionplein 1, 5213 JB 's-Hertogenbosch

Jaarlijkse herdenkingsplechtigheid en kranslegging.

Kerstconcert met harmonie Oude Post

14:30 uur

Samen met de jubilerende harmonie Oude Post verzorgen wij een Kerstconcert.  Opgericht als PTT Harmonie, hebben wij als voormalig  PTT Gemengd Koor 's-Hertogenbosch  vele jaren samen concerten uitgevoerd, waaronder de jaarlijkse Kerstconcerten. Voldoende reden om voor deze speciale gelegenheid onze medewerking toe te zeggen en weer een groots gezamenlijk Kerstconcert te brengen.

We hebben een gevarieerd programma samengesteld waarbij ook de samenzang met u als bezoeker van dit concert niet wordt vergeten.
    De Harmonie voert enkele stukken uit met instrumentaal solisten uit eigen gelederen.  Het koor zingt een viertal Kerstliederen begeleid door Rein Boeijen.

Het geheel staat onder leiding van dirigent Hugo Veweij.

Wij nodigen u van harte uit om dit unieke concert mee te beleven  en op een bijzondere manier in de kerstsfeer te komen.
    Het concert vindt plaats in de Grote |Kerk in de Kerkstraat te 's-Hertogenbosch. Aanvang 14:30 uur.

Toegang is gratis.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail