"; while ($file = readdir($myDirectory)) { if (($file != ".") && ($file != "..") && ($file != "index.php") && !(is_dir("imgs/$file")) ) { $files[] = $file; if (is_int($i / $cols)) { list($width, $height) = getimagesize("imgs/$file"); echo ""; } else { list($width, $height, $type, $attr) = getimagesize("imgs/$file"); echo ""; } $i++; } } echo "

Kerstconcert 2011


Winterzon, afgewisseld door donkere wolken.
Winterse buien die de sfeer binnen des te behaaglijker maken.
Een sfeervolle Sint Anna kerk gevuld met kerstliederen.
Het is zondag 18 december 2011. Kerstconcert van het Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch.

,

Dat onze kerstconcerten door velen gewaardeerd worden bleek wel uit de allengs voller en voller wordende Sint Annakerk. Belangstellenden om te luisteren en mee te zingen in kerstsfeer.
Het jaarlijkse kerstconcert van het Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch, dit jaar samen met het kinderkoor De Torenvinken uit Oss en de sopranen Roos van der Sanden en Annemiek Vendelmans, werd weer een concert om met een goed gevoel op terug te kijken.
,
“Wij Komen Tezamen … “ zongen publiek, koren en solisten met overtuiging en overgave als begin van het concert, daarbij op het orgel begeleid door Rein Boeijen. Daarna wisselden Gemengd Koor en het kinderkoor elkaar af met sfeervolle kerstliederen. Als hoogtepunten zijn zeker aan te merken het prachtig gezongen: “Pie Jesu” waarin Roos en Annemiek schitterend de solo´s vertolkten en “Mooier Dan De Sterren”, door het kinderkoor met een solo van Annemiek. “Expectans” en “O Mio Babbino Caro” door Roos van der Sanden waren sterretjes. Daarnaast maakte het Gemengd Koor grote indruk met werken als “O Divine Redeemer”, ” I Have A Dream” en - last but not least - “De Christmix”.  Met het slotnummer van het kinderkoor “Jezus Kwam Voor Mij”, maakten de kinderen duidelijk dat het voor hen, in meerdere opzichten, HET EINDE was door hun muziek in de lucht te gooien. Grote hilariteit bij het publiek.
Staande zongen alle aanwezigen “Eer Zij God In Deze Dagen” als afsluiting van dit warme en gloedvolle kerstconcert dat onder leiding stond van de dirigent van beide koren, Henk van der Sanden.

De opbrengst van de collecte, bij het uitgaan van de kerk, was voor de kerstactie “Wij denken aan jou!” bestemd om een kerstpakket aan volwassenen, kinderen en gezinnen te kunnen bezorgen die heel krap zitten.


Zalig kerstfeest en een gezond en voorspoedig 2012.

Frans TuijtjensFoto's: Rob Schröder.

"; echo ""; echo "
"; echo ""; echo "
"; closedir($myDirectory); ?>