Sponsors

Onze sponsoren en de vrienden van het koor zorgen er samen al jaren voor dat onze optredens zoveel mogelijk gratis toegankelijk zijn. Hun bijdragen stellen ons in staat leuke dingen te blijven organiseren. Wilt u vriend of sponsor worden? Lees dan verder!

Vrienden van het koor

De kosten voor het organiseren van een concert worden alsmaar hoger. We ontkomen er daardoor niet aan om voor een aantal concerten entree te vragen.
Deze entree is vastgesteld op €7,50. In bepaalde gevallen kunnen andere toegangsprijzen worden gevraagd.

Enkele jaren geleden zijn we daarom gestart met de actie “Vriend van het koor“. Als Vriend ontvang je op vertoon van je vriendenkaart € 7,50 korting op de entree voor betaalde concerten.
Je kunt vriend van het koor worden door een bedrag van € 25.- over te maken op rekening NL38INGB 0002990525 van onze penningmeester, onder vermelding van “Vriend van het koor”. Een hoger bedrag mag natuurlijk ook.

Na ontvangst van het bedrag krijg je je vriendenkaart zo spoedig mogelijk thuisgestuurd.

Sponsors 2016 – 2017

Sponsors 2015 – 2016

De vernieuwing van de koorkleding in oktober 2015 werd mede mogelijk gemaakt
door het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant, waarvoor wij hen zeer erkentelijk zijn.
prins b fonds

Sponsors 2014 – 2015