Agenda


2016

 • di
  05
  jan
  2016

  Nieuwjaarsreceptie voor leden met partners en genodigden.

  20:00 uur
 • wo
  06
  jan
  2016

  Bingo

  20:00 uur

  Sociaal Cultureel Centrum "De Helftheuvel".

 • za
  02
  apr
  2016

  Voorjaarsconcert in "De Taling"

  14:30 uur

  's-Hertogenbosch

  Woonzorgcentrum "De Taling"
  De Eendenkooi 2, Kruiskamp

   

  Op zaterdag 2 april gaan we de bewoners van Zorgcentrum "De Taling" verrassen met een sprankelend Voorjaarsconcert. Uiteraard zijn daarbij ook hun familieleden en verzorg(st)ers alsmede belangstellenden van harte uitgenodigd. Het concert begint om 14:30 uur. De toegangsprijs valt onder verantwoordelijkheid van De Taling en bedraagt € 2.50 inclusief een kopje koffie of thee. Vrienden- en donateurskortingen zijn niet van toepassing.
  Komt u ook? Wij gaan er een gezellige middag van maken!

 • zo
  10
  apr
  2016

  Voorjaarsconcert

  19:30 uur

  's-Hertogenbosch

  Jheronimus Bosch Art Center

  Samen met de Orthense Harmonie zal een sprankelend voorjaarsconcert worden gegeven met een knipoog naar Jheronimus Bosch.

  Kaarten á € 7.50 kunnen worden gereserveerd door het bedrag voor het gewenste aantal kaarten over te maken op rekening NL38INGB0002990525 t.n.v. Gemengd Koor 's-Hertogenbosch. Vrienden en donateurs krijgen de gebruikelijke korting. Als Vriend krijgt u ook een gratis kopje koffie of thee en tevens reserveren wij voor u een plaats in het Jheronimus Bosch Art Center.

 • wo
  04
  mei
  2016

  Dodenherdenking

  18:30 uur

  Grote Kerk, Kerkpleintje, 's-Hertogenbosch.

  De vrijheid omarmd.

  Om 18.30 uur wordt in de Grote Kerk (Kerkplein) een herdenkingsdienst gehouden. Deze bijeenkomst wordt verzorgd door het Beraad van Kerken onder leiding van ds. Jan Geersing en staat in het teken van het landelijk jaarthema ‘De vrijheid omarmd’. Centraal staan het herdenken van de slachtoffers en de gastlezing. Dit jaar wordt de lezing gegeven door oud-minister en rechtsgeleerde aan de Tilburg University, prof. dr. Ernst Hirsch Ballin. De lezing gaat over het doorbreken van de cirkel van de angst. Leerlingen van het Bossche Broek en het Sint-Janslyceum verzorgen korte bijdragen. Het Gemengd Koor ’s-Hertogenbosch ondersteunt de herdenkingsdienst muzikaal.

 • di
  19
  jul
  2016

  Laatste repetitie voor de zomervakantie

  De koorvakantie is van 23 juli t/m 4 september.

 • di
  06
  sep
  2016

  Eerste repetitie ná de zomerstop.

 • wo
  07
  sep
  2016

  Bingo in het SCC De Helftheuvel

  20:00 uur
 • wo
  05
  okt
  2016

  Bingo in het SCC De Helftheuvel

  20:00 uur
 • do
  27
  okt
  2016

  Kranslegging

  11:00 uur

  's-Hertogenbosch

  53rd Welsh Division Memorial aan de Aartshertogenlaan. (53rd Welsh Divisionplein)

   

  Vanwege de grote belangstelling tijdens de herdenkingsceremonie bij het Welsh Memorial in het afgelopen jaar zal ook dit jaar op initiatief van het Gemengd Koor 's-Hertogenbosch weer een herdenking worden georganiseerd. Hieraan zal muzikaal worden meegewerkt door enkele jongeren uit Wales, "The Loud Applause Rising Stars". Twee studenten van het St. Janslyceum dragen een eigen gedicht voor.

  VOC-logo De erewacht zal evenals vorig jaar worden verzorgd door veteranen van het Veteranen Ontmoetingscentrum Ouwestomp Vught-Den Bosch.

  Er zullen door verschillende verenigingen en personen bloemen worden gelegd bij het monument. U wordt van harte uitgenodigd met ons mee te herdenken.

 • do
  27
  okt
  2016

  Veteranen- & Bevrijdingsconcert

  19:30 uur (zaal open 19:00 uur)

  's-Hertogenbosch    

  Na diverse gesprekken is uiteindelijk een definitieve datum en plaats vastgesteld voor het uitvoeren van ons jaarlijks terugkerende en druk bezochte Veteranen- & Bevrijdingsconcert.

  Wij zijn verheugd dat we terecht kunnen in het Jheronimus Bosch Art Center waar we al vele jaren een "warm thuis" vinden voor onze concerten.
  Het concert zal plaatsvinden op donderdag 27 oktober, de officiële dag waarop 's-Hertogenbosch werd bevrijd. Het concert begint om 19:30 uur. De zaal gaat open om 19:00 uur.

  Helaas zijn we er dit jaar niet in geslaagd een koor uit Wales naar 's-Hertogenbosch te laten komen. Uitgebreid overleg met een van onze Welsh contacten heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat een vijftal jonge muziekstudenten, vier vocalisten en een pianist, onder leiding van een "beroeps"-vocalist aan ons concert komen meewerken. Op zich wel héél bijzonder dat deze jongeren zich willen inzetten voor dit herdenkingsconcert. Het belooft zeker een verrassend concert te worden.

   

  Het is helaas niet meer mogelijk om kaarten te reserveren. Het concert is volledig "uitverkocht".

   

   

 • wo
  02
  nov
  2016

  Bingo in het SCC De Helftheuvel

  20:00 uur
 • wo
  14
  dec
  2016

  Kerst Bingo in het SCC De Helftheuvel

  20:00 uur

  Helemaal in de sfeer van Kerstmis met prachtige prijzen.

 • za
  17
  dec
  2016

  Kerstconcert

  13:30 uur

  Dit jaar houden wij op zaterdagmiddag ons traditionele Kerstconcert en wel op een héél bijzondere locatie: de hal van het Stadskantoor aan de Wolvenhoek te 's-Hertogenbosch.  Het is voor het eerst in de geschiedenis van het stadskantoor dat er een koor voor publiek gaat optreden. Er is al heel wat water onder de grote hal door de Binnendieze gestroomd voor dat alles "in kannen en kruiken was". Wij zijn enorm blij dat deze samenwerking met de Gemeente tot stand is kunnen komen. Er waren anders geen locaties beschikbaar geweest om met ons koor een mooi Kerstconcert te presenteren.
  Aan dit concert zal medewerking wordt verleend door onze solisten Roos van der Sanden en Annemiek Vendelmans.
  Het concert begint om 13:30 uur. De hal gaat voor publiek open om 13:00 uur. De toegang is gratis en er worden geen toegangskaarten uitgegeven.
  Vrienden van het koor mogen rekenen op een gereserveerde plaats. Wel even melden bij één van onze gastvrouwen bij binnenkomst.

  Ons programma is mooi, de locatie is bijzonder, het belooft een bijzonder mooi concert te worden.

 • zo
  18
  dec
  2016

  Volkskerstzang Provinciehuis

  16:30 uur

  Wij zijn uitgenodigd om dit jaar weer de Volkskerstzang in het Provinciehuis met onze zang te ondersteunen. Samen met Roos van der Sanden en Annemiek Vendelmans zingen we ook enkele intermezzo's. De volkszang begeleiding wordt dit jaar verzorgd door de harmonie Kunst Adelt uit Helvoirt onder leiding van Alphons van Stenis.

 • vr
  23
  dec
  2016

  Kerstconcert op uitnodiging van KBO-Brabant

  19:30 uur

  In Valkenswaard brengt ons koor op uitnodiging van KBO-Brabant in de Nicolaaskerk een Kerstconcert ten gehore. Aan dit concert wordt ook weer medewerking verleend door de solisten Roos van der Sanden en Annemiek Vendelmans.

 • di
  27
  dec
  2016

  Winterparadijs

  16:00 uur

  We gaan inmiddels bijna traditiegetrouw het jaar muzikaal afsluiten op het Winterparadijs met een mix van Kerst- en andere muziek.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail