Agenda


2021

 • di
  13
  jul
  2021

  Repetitie

  19:45 uur

  Soc. Cult. Centrum "De Helftheuvel"

 • di
  07
  sep
  2021

  Repetitie

  19:45 uur

  Soc. Cult. Centrum "De Helftheuvel"

 • di
  19
  okt
  2021

  REPETITIE

  19:45 uur

  Na de zomervakantie zijn we weer begonnen met onze wekelijkse koorrepetities in de grote zaal van het Soc. Cult. Centrum De Helftheuvel.
  Onze koorleden zijn blij dat het weer mogelijk is om samen te zingen en te repeteren. Uiteraard worden daarbij corona-regels in acht genomen om te voorkomen dat binnen ons koor infecties worden overgedragen.

  Mocht u belangstelling hebben om te zingen in een fantastisch koor, kom dan luisteren en kijken en misschien ook meezingen.
  Wij repeteren elke dinsdagavond van 19:45 uur tot 22:00 uur (met een pauze rond 21: 00 uur) op voornoemde locatie.

  U bent van harte welkom.

 • wo
  27
  okt
  2021

  Herdenking 53rd Welsh Division Memorial

  11:00

  Gelukkig is het weer mogelijk om met een groter gezelschap de jaarlijkse herdenkingsceremonie te houden ter nagedachtenis aan de helden die gestreden hebben voor de bevrijding van onze stad. Het zal een sobere bijeenkomst worden waarbij iedereen van harte wordt uitgenodigd. vertegenwoordigers van de Veteranenvereniging Oude Stomp zullen eveneens deelnemen aan de ceremonie.

  Aanvang is om 11:00 uur en de gehele plechtigheid zal ongeveer een half uur in beslag nemen.

  De locatie zal wellicht bij iedereen bekend zijn:  Welsh Division plein aan de Aartshertogenlaan.

 • wo
  27
  okt
  2021

  Bevrijdingsconcert

  Corona blijft onze plannen dwarsbomen. Helaas zal er daarom dit jaar géén Bevrijdingsconcert worden georganiseerd.
  We hopen volgend jaar weer op de vertrouwde wijze een concert te kunnen organiseren.

 • zo
  19
  dec
  2021

  Kerstconcert

  Voorbereidingen voor ons Kerstconcert waren in volle gang. Wie had kunnen bedenken dat Corona opnieuw spelbreker zou zijn.

  Helaas moeten wij ook dit jaar ons Kerstconcert annuleren. Het is onmogelijk om  in de komende weken een concert te organiseren dat geheel voldoet aan de maatregelen die door het RIVM aan ons worden opgelegd.  Het ziet er ook niet naar uit dat op korte termijn nog enige versoepeling zal gaan plaatsvinden. Als de situatie niet verbetert is het zelfs mogelijk dat deze "milde loc down periode" nog zal worden verlengd en er nog strengere maatregelen gaan komen. De mondkapjesplicht, de anderhalve meter maatregel, de verplichte toegangscode, allemaal zaken die een grote belemmering vormen voor het sfeervol kunnen uitvoeren van een Kerstconcert. 

  Het bestuur, de artistieke leiding en de leden van het koor kunnen op dit moment niets anders dan u ondanks corona toch sfeervolle Kerstdagen toewensen, samen met degenen die u dierbaar zijn. Laten we hopen dat in 2022 het "oude normaal" weer het "normale normaal" wordt en dat wij niet voor niets repeteren, maar ook kunnen zingen voor onze zeer gewaardeerde toehoorders.

   

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail