Agenda


2022

 • di
  01
  feb
  2022

  REPETITIE

  19:45 uur

  Soc. Cult. Centrum De Helftheuvel 's-Hertogenbosch Kruiskamp

  Véél te lang mochten we niet repeteren maar eindelijk kan het weer.
  Vanaf vandaag gaan we opnieuw starten met onze repetities in de hoop dat niet over enige tijd opnieuw een lockdown wordt ingevoerd.

  Onze koorleden snakken ernaar  weer te kunnen zingen. Er zijn nog wel wat beperkingen zoals het houden van voldoende afstand, het gebruik van een mondkapje dat uiteraard af mag als je zit. Ook een Qr code is verplicht.  Voor de meeste van onze koorleden geen belemmeringen om aan de repetities deel te nemen.

  Wij kunnen ons voorstellen dat u na lange tijd thuis te hebben gezeten ook wel zin heeft iets te ondernemen, met andere mensen in contact te komen, te zingen (van blijdschap). Welnu, bij ons krijgt u die gelegenheid. Wij repeteren van 19:45 tot 21:45 max. om 22:00 uur moeten we conform de regels de zaal verlaten.
  Denk nu niet, zingen is niets voor mij want dat kan ik toch niet. Spelenderwijs (lees: zingenderwijs) leert u bij ons zingen en u zult na verloop van tijd versteld staan van uzelf.

  Kom dinsdag naar de Helftheuvel en proef de sfeer, maak een repetitie mee en oordeel daarna zelf. U bent van harte welkom

 • di
  12
  apr
  2022

  Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

  19:45 uur

  S.C.C. "De Helftheuvel

  Uitsluitend toegankelijk voor de koorleden en speciale genodigden.

 • vr
  24
  jun
  2022

  Goed Gedaan Festival

  15:00

  Orangerie, Sint Josephstraat 15, 5211 NH 's-Hertogenbosch

  Om 15: 00 uur treedt ons koor op tijdens het Goed Gedaan Festival. Na een lange "stille" periode brengen wij in een klein half uurtje afwisselende muziek uit ons uitgebreide repertoire.  Wij hopen dat u met velen naar ons komt luisteren.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail