Agenda


2022

 • di
  01
  feb
  2022

  REPETITIE

  19:45 uur

  Soc. Cult. Centrum De Helftheuvel 's-Hertogenbosch Kruiskamp

  Véél te lang mochten we niet repeteren maar eindelijk kan het weer.
  Vanaf vandaag gaan we opnieuw starten met onze repetities in de hoop dat niet over enige tijd opnieuw een lockdown wordt ingevoerd.

  Onze koorleden snakken ernaar  weer te kunnen zingen. Er zijn nog wel wat beperkingen zoals het houden van voldoende afstand, het gebruik van een mondkapje dat uiteraard af mag als je zit. Ook een Qr code is verplicht.  Voor de meeste van onze koorleden geen belemmeringen om aan de repetities deel te nemen.

  Wij kunnen ons voorstellen dat u na lange tijd thuis te hebben gezeten ook wel zin heeft iets te ondernemen, met andere mensen in contact te komen, te zingen (van blijdschap). Welnu, bij ons krijgt u die gelegenheid. Wij repeteren van 19:45 tot 21:45 max. om 22:00 uur moeten we conform de regels de zaal verlaten.
  Denk nu niet, zingen is niets voor mij want dat kan ik toch niet. Spelenderwijs (lees: zingenderwijs) leert u bij ons zingen en u zult na verloop van tijd versteld staan van uzelf.

  Kom dinsdag naar de Helftheuvel en proef de sfeer, maak een repetitie mee en oordeel daarna zelf. U bent van harte welkom

 • di
  12
  apr
  2022

  Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

  19:45 uur

  S.C.C. "De Helftheuvel

  Uitsluitend toegankelijk voor de koorleden en speciale genodigden.

 • vr
  24
  jun
  2022

  Goed Gedaan Festival

  15:00

  Orangerie, Sint Josephstraat 15, 5211 NH 's-Hertogenbosch

  Om 15: 00 uur treedt ons koor op tijdens het Goed Gedaan Festival. Na een lange "stille" periode brengen wij in een klein half uurtje afwisselende muziek uit ons uitgebreide repertoire.  Wij hopen dat u met velen naar ons komt luisteren.

 • wo
  20
  jul
  2022
  ma
  05
  sep
  2022

  Koorvakantie

 • do
  27
  okt
  2022

  Kranslegging Welsh Division Memorial

  11:00 uur

  53rd Welsh Division Memorial

  Jaarlijkse deelname aan de ceremonie en de kranslegging voor de gevallen bevrijders van het 53rd Welsh Division.

  m.m.v. Veteranen Stichting "OuweStomp".

 • zo
  30
  okt
  2022

  Najaarsconcert

  14:00 uur

  Dit jaar geen Bevrijdingsconcert zoals u dat van ons gewend was.
  Door  ziekte van dirigent Henk van der Sanden en tijdgebrek was het realiseren van ons traditionele Bevrijdingsconcert geen goede optie. Een gevleugelde uitspraak van onze dirigent: "we doen het goed of we doen het niet" was nu zeker van toepassing. 
  Gelukkig hebben we  dank zij onze pianist Rein Boeijen kans gezien om een gevarieerd programma in te studeren en dat samen met het Gemengd Koor 3Klank uit 's-Hertogenbosch én met onze "eigen" soliste Roos van der Sanden aan u te presenteren in de Grote Kerk (Ned. Herv. Kerk) in de Kerkstraat.

  Wij staan te popelen om voor het eerst sinds 2 jaar weer te kunnen optreden. Wij nodigen u dan ook van harte uit te komen luisteren en samen met ons te genieten van een ontspannen muzikale middag.

  Wij beloven u alvast een mooi  gevarieerd en sfeervol programma.

 • zo
  11
  dec
  2022

  Kerstconcert

  14:00 uur

  St. Janskerk Vlijmen

  Kerstmis is en blijft toch de meest sfeervolle en tot de verbeelding sprekende feestdag van het jaar. Of je nu gelovig bent of niet en tot welk geloof je ook behoort, het maakt niet uit. Samen zijn, warmte en gezelligheid, daar gaat het veelal om. Daar horen ook de vele kerstmarkten en kerstconcerten bij.
  Ook wij als Gemengd Koor 's-Hertogenbosch willen daaraan een bijdrage leveren. Samen met vrouwenkoor De Didonna's uit Vlijmen en onze soliste Roos van der Sanden gaan wij voor u een gevarieerd programma uitvoeren waarbij ook u zult worden uitgenodigd om mee te zingen.

  Wij verwelkomen u graag op zondag 11 december in de St. Janskerk in Vlijmen.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail