Agenda

Aanstaande activiteiten | Archief: 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008
  • zo

Kerstconcert

St. Janskerk Vlijmen

Kerstmis is en blijft toch de meest sfeervolle en tot de verbeelding sprekende feestdag van het jaar. Of je nu gelovig bent of niet en tot welk geloof je ook behoort, het maakt niet uit. Samen zijn, warmte en gezelligheid, daar gaat het veelal om. Daar horen ook de vele kerstmarkten en kerstconcerten bij.
    Ook wij als Gemengd Koor 's-Hertogenbosch willen daaraan een bijdrage leveren. Samen met vrouwenkoor De Didonna's uit Vlijmen en onze soliste Roos van der Sanden gaan wij voor u een gevarieerd programma uitvoeren waarbij ook u zult worden uitgenodigd om mee te zingen.

Wij verwelkomen u graag op zondag 11 december in de St. Janskerk in Vlijmen.

• zo

Jubileumconcert met harmonie Oude Post

??:?? uur

De harmonie Oude Post geeft een jubileumconcert.  Opgericht als PTT Harmonie hebben wij als  PTT Gemengd Koor 's-Hertogenbosch  vele jaren samen concerten uitgevoerd, waaronder de jaarlijkse Kerstconcerten. Voldoende reden om voor deze speciale gelegenheid onze medewerking toe te zeggen en weer een groots gezamenlijk Kerstconcert te brengen. Het duurt nog lang voor het echt zover is, maar u kunt de datum alvast noteren in uw agenda. Zodra details bekend zijn over de locatie en het tijdstip van aanvang zullen wij het vermelden in dit bericht.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail