Agenda


Agenda

Aanstaande activiteiten | Archief: 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009
 • zo
  01
  okt
  2023

  Najaarsconcert

  14:00 uur

  Het concert zal worden gehouden in de Sint Catharinakerk aan de Kruisbroedershof 4  in 's-Hertogenbosch.

  Aan dit concert zal worden deelgenomen door violiste Marieke Keser.   Marieke is geboren in ’s-Hertogenbosch, studeerde aan het conservatorium in Maastricht. Als violiste maakt zij deel uit van het Hieronymustrio, The Barton Workshop en treedt zij regelmatig op in een duo van viool en cello met Alexander Geller. Zij treedt op over de hele wereld, van Japan tot Amerika.  Marieke zal enkele solistische  werken ten gehore brengen, daarbij begeleid door onze pianist/dirigent Rein Boeijen. Ook zal zij een vijftal liederen mee begeleiden die door het koor worden gezongen.

  De titel van ons concert luidt "Najaarsconcert".  We hebben voor deze titel gekozen omdat de naam "Bevrijdingsconcert" zoals we die in het verleden gewend waren te gebruiken, niet meer helemaal van toepassing is.
  Het duurt weliswaar nog enkele weken,  maar op 27 oktober wordt het feit herdacht dat onze stad 's-Hertogenbosch werd bevrijd door de 53rd Welsh Division. Toch willen we daar niet zomaar aan voorbij gaan.  Uit ons uitgebreide repertoire  is daarom een keuze gemaakt uit klassieke nummers en liederen die worden opgedragen aan onze bevrijders, ook vrolijke en meer eigentijdse nummers komen aan bod.  Het belooft een zeer gevarieerd concert te worden in de prachtige monumentale ambiance van de Sint Catharinakerk.

  Wij verzoeken u vriendelijk onderstaande affiche door te sturen naar al uw vrienden en bekenden. Dan kunnen ook zij genieten van een gevarieerd en sfeervol middagvullend programma. Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 1 oktober a.s.

   

 • vr
  27
  okt
  2023

  jaarlijkse herdenking Welsh Division Memorial

  11:00

  53rd Welsh Division Memorial.  53rd Welsh Divisionplein 1, 5213 JB 's-Hertogenbosch

  Jaarlijkse herdenkingsplechtigheid en kranslegging.

 • zo
  17
  dec
  2023

  Kerstconcert met harmonie Oude Post

  ??:?? uur

  Samen met de jubilerende harmonie Oude Post verzorgen wij een Kerstconcert.  Opgericht als PTT Harmonie hebben wij als  PTT Gemengd Koor 's-Hertogenbosch  vele jaren samen concerten uitgevoerd, waaronder de jaarlijkse Kerstconcerten. Voldoende reden om voor deze speciale gelegenheid onze medewerking toe te zeggen en weer een groots gezamenlijk Kerstconcert te brengen. Het duurt nog lang voor het echt zover is, maar u kunt de datum alvast noteren in uw agenda. Zodra details bekend zijn over de locatie en het tijdstip van aanvang zullen wij het vermelden in dit bericht.

   

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail