In memoriam Ineke van Boekel 4


Op  9 april overleed op 82 jarige leeftijd ons koorlid Ineke van Boekel. Ineke zong ruim 30 jaar als mezzo-sopraan altijd opgewekt en enthousiast haar partijen mee. Zelden liet zij een repetitie of concert voorbij gaan. De laatste jaren ging het weliswaar door de reuma wat minder vlotjes, maar je hoorde haar nooit klagen.
Enkele weken geleden kreeg ze haar coronavaccin. Haar gezondheid liet op dat moment al te wensen over.  Helaas gingen haar krachten daarna snel achteruit.
Op 15 april heeft vanwege de coronavoorschriften in kleine kring de crematiedienst plaatsgevonden.  Op uitdrukkelijke wens van Ineke werd aan het einde van de afscheidsdienst door Roos van der Sanden het Ave Maria van Bach Gounod gezongen, daarbij begeleid door Henk. Zo was het koor toch nog intens betrokken bij dit afscheid.

Wij wensen de kinderen en kleinkinderen van Ineke en alle overige betrokkenen sterkte met dit verlies en mooie herinneringen aan haar leven.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 gedachten over “In memoriam Ineke van Boekel

 • Piet Kerssens

  Via livestream heb ik de uitvaart van Ineke kunnen volgen. Deze was zeer indrukwekkend. Prachtige woorden, gesproken door haar dochter en zonen. Ook speelde een kleinzoon een prachtig stuk op de piano. Tot slot zong Roos het Ave Maria, begeleid door Henk.
  Zo uitgeleide gedaan worden, al is het natuurlijk intens triest, is zeer mooi.

  Piet Kerssens

 • Anoniem

  Mooi verwoord Inno. Hierbij wens ik de familie van Ineke heel veel sterkte. Deze manier van afscheid nemen is nog verdrietiger. Ik wens jullie veel steun aan elkaar. Warme groet. Anne-Marie

 • Ria de Groot.

  Ik vond Ineke een hartelijk en lieve vrouw.
  Als we op moesten treden dan kon je haar even helpen, b.v. haar map even aannemen of helpen het podium op te komen. Ze was je dan erg dankbaar. Ik wens haar Fam. Heel veel sterkte.

  Gr Ria de Groot van Rooijen.